- 4,829
- 4,013
- 113
aman yarabbi sanki seni beklemişler ne kadar oynadıydınOlmaz diye bisey yok dostum cevrim tamamlansin diye 1.10 dan 4.5 alt aldim 4 dk da 4 gol attilarEkli dosyayı görüntüle 564798
aman yarabbi sanki seni beklemişler ne kadar oynadıydınOlmaz diye bisey yok dostum cevrim tamamlansin diye 1.10 dan 4.5 alt aldim 4 dk da 4 gol attilarEkli dosyayı görüntüle 564798
4 dkda deilde 11 yada 12 dkda 4 gol atmislar ama oda cok anormal 12 dkda 4 sut cekmek bile mesele hadi diyelim cekdi hepsi golmu olmus bu nedir ya.gecmis olsun kardesOlmaz diye bisey yok dostum cevrim tamamlansin diye 1.10 dan 4.5 alt aldim 4 dk da 4 gol attilarEkli dosyayı görüntüle 564798
Gel roll etkinliğine sen orada güzel gidiyosunMacida 5.0 bitirdi kahpeler dahada atmadlar
100 lira ayarlayinca gelcem dost orda 3 5 k yi gordukte cektim hep baska para yok diyeGel roll etkinliğine sen orada güzel gidiyosun
Adamin pusulasi sasmis sen roll ac diyosun yaw 😁Gel roll etkinliğine sen orada güzel gidiyosun
Roll etkinliğinde görüyorum adamı hep 6 7 kupon görüyor ya çekiyor ya yatıyor. Başaracak sonunda amaAdamin pusulasi sasmis sen roll ac diyosun yaw 😁
Onun yerine sigara yaktım ben 😔Adamin pusulasi sasmis sen roll ac diyosun yaw 😁
Hic yokdan masraf hammina 😁Onun yerine sigara yaktım ben 😔
Tütün bu ya. Yakında bok içicez gibiHic yokdan masraf hammina 😁
Başın sağ olsun reis rabbim kolaylık versin sana sorumluluk bambaşka bişey onları mağdur etmemek için çabalamak sen iyi anlarım rabbim yüzünü güldürsün inşallah@brentford dostum babam vefat etti annemede ben bakıyorum ailesel olaylara girmeyelim boşu boşuna kalp kırmayalım
knk tenis bülteni niye daraldı bukadar bilgin varmıDostum meseleyi yanlış anlamışsın tek tahmin hakkı yok ama yine de oynanacak illet değil Allah’a şükür en azından rulet batağına düşmedik.Tenis illeti yetiyor zaten
Çünkü final oynanıyor çoğu turnuvanın.Ayrıca 1 Temmuzda Wimbledon başlıyorknk tenis bülteni niye daraldı bukadar bilgin varmı
tamamdr knk teşekkürÇünkü final oynanıyor çoğu turnuvanın.Ayrıca 1 Temmuzda Wimbledon başlıyor
bilmiyodum kusura bakma mekanı cennet olsun@brentford dostum babam vefat etti annemede ben bakıyorum ailesel olaylara girmeyelim boşu boşuna kalp kırmayalım