- 14,028
- 9,967
- 113
Yazılanları yapsana kardeş. Yeni Gmail oluştur ,sonra bilgileri gönder. Site yapsa parayı rulette slotta falan sıfırlar bunu yapan seni çok iyi tanıyan kişi olabilirBirisi yardımcı olabilir mi acil
Yazılanları yapsana kardeş. Yeni Gmail oluştur ,sonra bilgileri gönder. Site yapsa parayı rulette slotta falan sıfırlar bunu yapan seni çok iyi tanıyan kişi olabilirBirisi yardımcı olabilir mi acil
Kardeşim iki aşamalı güvenlik aktif ettim hesaba kimse böyle rahat giremezYazılanları yapsana kardeş. Yeni Gmail oluştur ,sonra bilgileri gönder. Site yapsa parayı rulette slotta falan sıfırlar bunu yapan seni çok iyi tanıyan kişi olabilir
Benimde bütün paramı kupona basmışlar 1.06 orana GS Hatay 1.5 üstBi kere benim başıma gekdi voleybol maxi vardı sete 1 verdim 22-20 önce oynadı 10 saniye sonra depe yazdılar 22-20 ne küfür etmistim
Sitenin istediklerini yap knk sorun olmaz125 bin TL vardı hesapta çekmeye çalışmış olmayınca 1.07 ye basmış
Adamlar tekten kupona basmışlar kanka maç ayın ikisinde gs1.5 üst gelir mi ki o güne kadar işlemde yapmak istemiyorumSitenin istediklerini yap knk sorun olmaz