- 2,356
- 1,675
- 113
161.5 sayı ust oynadım son 45 sanıye 3 adet bombos pota ıle oyuncu karsı karsıya ucundede smac denedı atamadı böyle bişey olabılır mı
Basketbolda herşey olabilir161.5 sayı ust oynadım son 45 sanıye 3 adet bombos pota ıle oyuncu karsı karsıya ucundede smac denedı atamadı böyle bişey olabılır mı
Bu gözler 39 dakikada 80 sayi atabilen takimlarin son 1 dakika da 19 sayi attgni gordu161.5 sayı ust oynadım son 45 sanıye 3 adet bombos pota ıle oyuncu karsı karsıya ucundede smac denedı atamadı böyle bişey olabılır mı
maşallahBu gözler 39 dakikada 80 sayi atabilen takimlarin son 1 dakika da 19 sayi attgni gordu
3-4 yıl önce Eurocup maçında Malaga b.munih yada Valencia b.munih maçında son 4 dk hiç sayı olmadı aralarindada 5 sayı falan fark vardı 1 sayıdan yatmıştım161.5 sayı ust oynadım son 45 sanıye 3 adet bombos pota ıle oyuncu karsı karsıya ucundede smac denedı atamadı böyle bişey olabılır mı
20003-4 yıl önce Eurocup maçında Malaga b.munih yada Valencia b.munih maçında son 4 dk hiç sayı olmadı aralarindada 5 sayı falan fark vardı 1 sayıdan yatmıştım
Rusya Filipinler Çin ve Avustralya bunların basket maçlarında bazen çok saçmalıklar oluyor çok yüksek basmamissindir inşallah
Geçmiş olsun hacı yapacak bişey yok
Malaga maciydi ben kazanmıştım o maçtan hatta yattı deyip kapatmıştım teli bı açtım tutmuş3-4 yıl önce Eurocup maçında Malaga b.munih yada Valencia b.munih maçında son 4 dk hiç sayı olmadı aralarindada 5 sayı falan fark vardı 1 sayıdan yatmıştım
Rusya Filipinler Çin ve Avustralya bunların basket maçlarında bazen çok saçmalıklar oluyor çok yüksek basmamissindir inşallah
Lebronun potayla karşı karşıya kalıp smaca gitmediğini turnikeye gidip kaçırdığını gördü bu gözler, saçlarım senin verdiğin örnek gibiler yüzünden döküldü benim161.5 sayı ust oynadım son 45 sanıye 3 adet bombos pota ıle oyuncu karsı karsıya ucundede smac denedı atamadı böyle bişey olabılır mı
O filipinlerde ben bir çeyrekte 88 sayı attıklarını da gördüm tam şike ligi nba özentisi piç ligtir.İki gün önce filipin bilmem kaçıncı ligi alt vermişim son 35 sn ve yatmasına 12 sayı vardı gel görki 15 sayı çıktı doğal olarak küfürbaz haydoya döndüm yani