- 3,376
- 5,479
- 113
Bol şansGelirse 5_6 arkadaşı görürüz.. bi bol şanslar alırım.. kupon miktarını paylaşmayacaktım ama sahte demeyin diye paylaştım.. sizlerde paylaşın basılan miktarı bir kaç adım yapacağım kupon sonra güzel bı dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 459719
Bol şanslar reisGelirse 5_6 arkadaşı görürüz.. bi bol şanslar alırım.. kupon miktarını paylaşmayacaktım ama sahte demeyin diye paylaştım.. sizlerde paylaşın basılan miktarı bir kaç adım yapacağım kupon sonra güzel bı dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 459719
Dk 20 gol lazım iyGelirse 5_6 arkadaşı görürüz.. bi bol şanslar alırım.. kupon miktarını paylaşmayacaktım ama sahte demeyin diye paylaştım.. sizlerde paylaşın basılan miktarı bir kaç adım yapacağım kupon sonra güzel bı dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 459719
Tmmdır abi1 saat falan işim var gelirim
Evet artık basılan miktar paylaşılacak.. hikayeden 10k bastım 20k bastım muhabbeti olmasınBol şans bilader bende sen gibi düşünüyorum. Bastım dedikleri rakamlara dinini değiştirecek adamlar bastım diyo
Yapıyosan kupon id kapart çok şeyse paylaş görelim
Yazdığın gibi gelsin reisGelirse 5_6 arkadaşı görürüz.. bi bol şanslar alırım.. kupon miktarını paylaşmayacaktım ama sahte demeyin diye paylaştım.. sizlerde paylaşın basılan miktarı bir kaç adım yapacağım kupon sonra güzel bı dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 459719
Bol şans
Haksızmıyım enişteEvet artık basılan miktar paylaşılacak.. hikayeden 10k bastım 20k bastım muhabbeti olmasın