- 14,112
- 4,643
- 113
Dk 22 gol at yada ye barça
Hadi reis geldi . Bol şansGelirse 5_6 arkadaşı görürüz.. bi bol şanslar alırım.. kupon miktarını paylaşmayacaktım ama sahte demeyin diye paylaştım.. sizlerde paylaşın basılan miktarı bir kaç adım yapacağım kupon sonra güzel bı dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 459719
Bol sansGelirse 5_6 arkadaşı görürüz.. bi bol şanslar alırım.. kupon miktarını paylaşmayacaktım ama sahte demeyin diye paylaştım.. sizlerde paylaşın basılan miktarı bir kaç adım yapacağım kupon sonra güzel bı dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 459719
Ben o olayları anlamıyorum zaten kim neden oynadığını fazla gösterir amacı nedir bir şey diyemiyoruzHaksızmıyım enişte
30k bastım 60k alicam 2 kişiye 100 TL vercemBen o olayları anlamıyorum zaten kim neden oynadığını fazla gösterir amacı nedir bir şey diyemiyoruz
Hadi salo gol attır barcayaBarça yermisin rica etsem
😂😂😂😂😂😂😂😂😂30k bastım 60k alicam 2 kişiye 100 TL vercem
Bol şansGelirse 5_6 arkadaşı görürüz.. bi bol şanslar alırım.. kupon miktarını paylaşmayacaktım ama sahte demeyin diye paylaştım.. sizlerde paylaşın basılan miktarı bir kaç adım yapacağım kupon sonra güzel bı dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 459719
Hadi getirelim bunu da 🤣Dk 27
Haydi gol gol gol gol gol gol
Barcelona köy takımına gol atamıyorHadi getirelim bunu da 🤣