- 14,089
- 7,681
- 113
@Explosen16 olduğu gibi,bende pasiflestim bu ara,yavas yavaş cekilmek gerekio anca uyum süreci 😅Sen nerelerdesin laaaaaA 😂
@Explosen16 olduğu gibi,bende pasiflestim bu ara,yavas yavaş cekilmek gerekio anca uyum süreci 😅Sen nerelerdesin laaaaaA 😂
Daha olmasın ama 😅😅
OlmazDaha olmasın ama 😅😅
Himm kararlisin yani@Explosen16 olduğu gibi,bende pasiflestim bu ara,yavas yavaş cekilmek gerekio anca uyum süreci 😅
Neden o mesaj dikkatini çekti dost özellikle elin mi dolu yoksaHimm kararlisin yani
Denk gelmistiŕ, dişim agriyo kafayi yicem yeminle 😂😂Neden o mesaj dikkatini çekti dost özellikle elin mi dolu yoksa
Nereye kadar nereye, hayatımızı bitirdik resmen,belki bundan sonra tırnaklarımizla kazıyıp belki geçinebilecsk bi hayat kurmayi basaririzHimm kararlisin yani
Memo dur la daha gorende eyt lı sancak 😂Nereye kadar nereye, hayatımızı bitirdik resmen,belki bundan sonra tırnaklarımizla kazıyıp belki geçinebilecsk bi hayat kurmayi basaririz
Mehmet çeksin dişiniDenk gelmistiŕ, dişim agriyo kafayi yicem yeminle 😂😂
Cekmiyolarrr be eniste 😂😂 doktor bir kösede kivran dedi dayadı antibiyotigi 😂Mehmet çeksin dişini
He@Explosen16 olduğu gibi,bende pasiflestim bu ara,yavas yavaş cekilmek gerekio anca uyum süreci 😅
Ortaokul mezunuyumO zaman ölene kadar böyle çakılı kalırsın soyliyim,sen güvenlik belgesi niye cikartirmiyon,herkes oyle aliyo güvenlik bi yerlere,rahatta iş elinde telefon takilirsin, maaş sigorta da olur
Haziranda 31 oluyoruz, millet ev araba sahibi,biz bu yaşta -150 bine düşürdük diye seviniyoruzMemo dur la daha gorende eyt lı sancak 😂
Sen iyisin gene ben senden 11 sene ondeyim 0 da 0 elde var sıfır bide gelcwk ceza varHaziranda 31 oluyoruz, millet ev araba sahibi,biz bu yaşta -150 bine düşürdük diye seviniyoruz
31 ugurlu rakam benimde az kaldiHaziranda 31 oluyoruz, millet ev araba sahibi,biz bu yaşta -150 bine düşürdük diye seviniyoruz
Kanka valla calismak sart ama yetmiyo extra hep olmasi gerekiyo tabiki bu kumar degilde hepimiz en basit yoldan ariyoruz allah herkesin yardimciis olsun ne diyimHaziranda 31 oluyoruz, millet ev araba sahibi,biz bu yaşta -150 bine düşürdük diye seviniyoruz
Tmm yaızlıcamHaziranda 31 oluyoruz, millet ev araba sahibi,biz bu yaşta -150 bine düşürdük diye seviniyoruz