Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı bozkurt5353 / Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,021
1,594
113
Kupon hakkında yorum yaomak isteyen buyursun kazanırsak 3 beş arkadaşa güzellik yaparız
münih ve 1.5 dese ve de united ve 1.5 dese gidecekmiş. taraf bahsinden kaçınması iyi olmuş. ama liverpoolda taraf bahsi riskli de olsa denemiş. tüm gözler psg de atar yer umarım..

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Kupon hakkında yorum yaomak isteyen buyursun kazanırsak 3 beş arkadaşa güzellik yaparız
Oncelikle bol şans. Psgnin hafta ici cok onemli bi sampiyonlar ligi maçı var macı ne kadar ciddiye alir bilemem muhakak 1 2 tane atacaktır,ligde ise mac eksiğiyle şuan lider bu maçı aldığı taktirde puan farkini 6ya çıkarıcak , deplasman son haftalarda formsuz gol atamıyor , umarım kazanırsın dostum bol şans

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Ben su kayıp bonusunu rulette vurup geleyim 23de burdayım

bozkurt5353

....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,376
5,479
113
Oncelikle bol şans. Psgnin hafta ici cok onemli bi sampiyonlar ligi maçı var macı ne kadar ciddiye alir bilemem muhakak 1 2 tane atacaktır,ligde ise mac eksiğiyle şuan lider bu maçı aldığı taktirde puan farkini 6ya çıkarıcak , deplasman son haftalarda formsuz gol atamıyor , umarım kazanırsın dostum bol şans
Teşekkürler yorumun için ufak bı sigorta alacağım tabi

Taladro123

Karanlıkta Yaşayan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,434
3,989
113
La gecen burda fransa macini takip ederken sifirladilar adamin bakiyesini vbette 2fa acik olmasina ragmen. Vbet saglam falan degil guvenlik acısından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...