- 17,579
- 4,944
- 113
dus almıssınTam 100 ha
dus almıssınTam 100 ha
Dedim takip etmiyim son saniyeleridus almıssın
Gorüş çözülür zaten sponsor oldugundanEvet görüşüyoruz @Başkan ile bakalım.. olmassa açmayız ne yapalım.. kötü bir düşünce yok ortada sadece ben burdan değilde site bakiyesi ekleyeceğim sitede dağıtım olacak maksat hem reklam hem dağıtım
Vee çözülmüş bile görmeden demistim çözülür diye güzelEvet görüşüyoruz @Başkan ile bakalım.. olmassa açmayız ne yapalım.. kötü bir düşünce yok ortada sadece ben burdan değilde site bakiyesi ekleyeceğim sitede dağıtım olacak maksat hem reklam hem dağıtım
Aynn hallettik ufak bı yanlış anlaşılma olduVee çözülmüş bile görmeden demistim çözülür diye güzel
Kürşat kupon ss atti miVee çözülmüş bile görmeden demistim çözülür diye güzel
BilmemKürşat kupon ss atti mi
Galiba atti niyekiKürşat kupon ss atti mi
kupon atmadım ama onanakı ben odulu bozkurta atıcam yıne bı ıpnelık cıkartmaya calısıyor adamGaliba atti niyeki
E yani mac gelirse elinde kalacak belli verecegin bellikupon atmadım ama onanakı ben odulu bozkurta atıcam yıne bı ıpnelık cıkartmaya calısıyor adam
Bir ceyrek alt olacakti baremden belli buymus 35 i gecsin yetermaca odaklanın alta dondu
Ula kral basmadik yer bırakmadın kral. Öteki yerde de boleydin sen. Bol şans 😊😀😊😀kupon atmadım ama onanakı ben odulu bozkurta atıcam yıne bı ıpnelık cıkartmaya calısıyor adam
Rol kasasının hepsini basmadıgına yemin edebilirim ama kanitlayamamE yani mac gelirse elinde kalacak belli verecegin belli
Dost oyle olsa bile kupon gelirse kazanci azalacak riski kendince almis yani bence sorun yokRol kasasının hepsini basmadıgına yemin edebilirim ama kanitlayamam