- 56,905
- 31,226
- 113
Makara yapma hedefe ulas artikBiliyom ya makara yaptım 😅
Makara yapma hedefe ulas artikBiliyom ya makara yaptım 😅
LOADING ULA NE KADAR MAL MAC VAR BEN OYNADIM SANA GUZEL MACLAR KALDINeyse bende kazanayimda seri bozulmasın 😅
macta yok aw sen 1 den yatarsınNeyse bende kazanayimda seri bozulmasın 😅
Ne kaldi la güney Kore hayalimdi 😅,neyse degerlendirdin Allah'tanLOADING ULA NE KADAR MAL MAC VAR BEN OYNADIM SANA GUZEL MACLAR KALDI
tenıs var avustralya acık orda ekmek var galbaNeyse bende kazanayimda seri bozulmasın 😅
ula yuksekten aldık baremı az kaldı verıyolardı elımızeNe kaldi la güney Kore hayalimdi 😅,neyse degerlendirdin Allah'tan
bonanza gırdım 47 tl ıle 300 oldu aptal gıbı cekmedık 0 ladık bugun ıyıyız de 400 alcaz napcazNe kaldi la güney Kore hayalimdi 😅,neyse degerlendirdin Allah'tan
Hayatımı skn iki spor dali, basket ve tenis 😅😅,ama onlardan devam işte 😅tenıs var avustralya acık orda ekmek var galba
400 u kazara 2000 yaparsan gerisi gelirbonanza gırdım 47 tl ıle 300 oldu aptal gıbı cekmedık 0 ladık bugun ıyıyız de 400 alcaz napcaz
bende voleybol ve masa tenısı sevmıyom ne oynasam yatıyorHayatımı skn iki spor dali, basket ve tenis 😅😅,ama onlardan devam işte 😅
Vay aq yokluğa bak hepimizde 😅tras olmam lazımdı para cıktı trasa gıdım barı
yok la cekıcem gıdım atm ye bari yoksa o da gıdecek 300 gıttı zaten onu onun yerıne say400 u kazara 2000 yaparsan gerisi gelir
Tras onemlitras olmam lazımdı para cıktı trasa gıdım barı
Masa tenisi artık resmen bu iş için var bellibende voleybol ve masa tenısı sevmıyom ne oynasam yatıyor
benımkı varlık ıcınde yokluk neyse tahtaya vurVay aq yokluğa bak hepimizde 😅
Etek tıraşıTras onemli