- 1,171
- 494
- 83
Bende payfix var sadece ayrıca sende dm göremiyorum ben3 beyeni var herkes alsın madem hepinize 50 atalım. Dm den payco yada parazula hesap bilgisi verirmisiniz .
Bende payfix var sadece ayrıca sende dm göremiyorum ben3 beyeni var herkes alsın madem hepinize 50 atalım. Dm den payco yada parazula hesap bilgisi verirmisiniz .
ilk adımın bitmesine 20dk varNoldu rolling duruyormu? Durum nedir
Seni takip edersem yazabilirsin.. şuan yazBende payfix var sadece ayrıca sende dm göremiyorum ben
Son periyot başlıyor, koştur koştur yapmadim bu sefer, seri bozulmasınNoldu rolling duruyormu? Durum nedir
Konuyu okuyun az ikramiyler yanacak bakSon periyot başlıyor, koştur koştur yapmadim bu sefer, seri bozulmasın
Aga iban vardi sende ona olursa olur, olmazsa da canin sagolsjntMehmet yada burto Side varmı payco yada parazula
OkudumKonuyu okuyun az ikramiyler yanacak bak
Sende varmı payfix sana atayım sen arkadaşlara ilet olurmu.. ben IBAN ile atacağım sanaAga iban vardi sende ona olursa olur, olmazsa da canin sagolsjnt
Payco vardı bende yaSende varmı payfix sana atayım sen arkadaşlara ilet olurmu.. ben IBAN ile atacağım sana
Olur da Kuveyt le çalısiyorum payfix e atilmiyoo,bende onların ibanina atarımSende varmı payfix sana atayım sen arkadaşlara ilet olurmu.. ben IBAN ile atacağım sana
Payco var evetMehmet yada burto Side varmı payco yada parazula
Tmm sen bana payco yaz arkadaşlara iletirsin nasıl isterlersePayco var evet
Payfix varmış onlarda sende payfix var demiPayco var evet
Var evetPayfix varmış onlarda sende payfix var demi
En temizi payfix herkesePayfix varmış onlarda sende payfix var demi
Tmm sen bana payco yazVar evet
Bende payfix var sadece ayrıca sende dm göremiyorum ben
Fix yazin dmden gelince atayimNoldu la son per maça nasil seri yedi öyle