- 856
- 400
- 63
aşırı gülerim a*k
Sonra başka bir yere geçtin sonra olmadı mı
Ameliyat oldum akciyeri aldırdım uzun bı dönem yoktum yeni toparladım. Şuan iyiyimSonra başka bir yere geçtin sonra olmadı mı
Minasa yetiş böbrekten olma 14.5 tan 1Ameliyat oldum akciyeri aldırdım uzun bı dönem yoktum yeni toparladım. Şuan iyiyim
Geçmiş olsun bende ordaydım çok az bulunmuştumAmeliyat oldum akciyeri aldırdım uzun bı dönem yoktum yeni toparladım. Şuan iyiyim
SağolGeçmiş olsun bende ordaydım çok az bulunmuştum
Kupon var şuanMinasa yetiş böbrekten olma 14.5 tan 1
Murcia rezil oluyo toparlayak dedimKupon var şuan
Geçmiş olsun reisim. Sağlık her şey den önemliAmeliyat oldum akciyeri aldırdım uzun bı dönem yoktum yeni toparladım. Şuan iyiyim
Geçmiş olsun dostumAmeliyat oldum akciyeri aldırdım uzun bı dönem yoktum yeni toparladım. Şuan iyiyim
Sağol Aynen öyle sağlık gibisi yokGeçmiş olsun reisim. Sağlık her şey den önemli
Çol geçmiş olsun dostAmeliyat oldum akciyeri aldırdım uzun bı dönem yoktum yeni toparladım. Şuan iyiyim
Sağol allah razı olsun teşekkürlerGeçmiş olsun dostum
Amin cümle hastalarımıza inşallah..Allah şifa versin sabah bi kabus gördüm kalktım 50 kez şükrettim gerçek değil diye valla aslında çok şanslıyız
Sağol teşekkürlerÇol geçmiş olsun dost
Para herkeste eksikEuroleuge de 6 da 6 yaptım bugün hepsi dep alır dedim ama bilin bakalım ne eksikti 😅