- 8,876
- 9,606
- 113
Yok reis forumluk durum yok, keyifsizim ondan girmiyorum, kayıplar da artınca buraya kafa vermiyorumBen iyiyim çok şükür. Hayırdır bı sorun mu oldu?
Yok reis forumluk durum yok, keyifsizim ondan girmiyorum, kayıplar da artınca buraya kafa vermiyorumBen iyiyim çok şükür. Hayırdır bı sorun mu oldu?
Bol şanslarBol şanslar dostlar
Ekli dosyayı görüntüle 452949
Geçmiş olsun dost arada gel ya valla arıyor gözlerim seniYok reis forumluk durum yok, keyifsizim ondan girmiyorum, kayıplar da artınca buraya kafa vermiyorum
Bol şansBol şanslar dostlar
Sağolun dostlar.sans hepimizinBol şans
Dost cekcez şimdi özel oranı aldın mı sendeBol şans
Bol şanslar dostumBol şanslar dostlar
Yok ben basamadim ya geleceğinden çok emindim ama şartlar el vermedi 😂Dost cekcez şimdi özel oranı aldın mı sende
Kardo eyüp aydın bi köşe kullandı sana bişey diyeyim apo nun kafasına hedeflemiş müthişti 80dk da açtım maçı müthişti90 da 2 gol gelmiş yeni gördüm
Ah be desene öyle durumlarda tüh bedava kaçırdın yaYok ben basamadim ya geleceğinden çok emindim ama şartlar el vermedi 😂
Ben 1_0 bitti sandım bı baktım 3_0 ulen dedim site takıldı heralKardo eyüp aydın bi köşe kullandı sana bişey diyeyim apo nun kafasına hedeflemiş müthişti 80dk da açtım maçı müthişti
Güzel özel oranlar geliyor ya buldukça atarım bakarsınAh be desene öyle durumlarda tüh bedava kaçırdın ya
Sonic gelmwdi daha gelsinde kahve içelim karşılık lıYok ben basamadim ya geleceğinden çok emindim ama şartlar el vermedi 😂
Çok harika bi maçtı zaha yı cok sinir ettiler hırslandı deli oğlan maçı çözdüBen 1_9 bitti sandım bı baktım 3_0 ulen dedim site takıldı heral