- 41,614
- 45,033
- 113
Şimdi yeri Degil ama Gecenkı olayda Arkadasın Bize neler dedigini Sen gormedın Galiba Bozkurt dostAklıma gelmişken bı starzbet yapayım yeni gün geldi
Şimdi yeri Degil ama Gecenkı olayda Arkadasın Bize neler dedigini Sen gormedın Galiba Bozkurt dostAklıma gelmişken bı starzbet yapayım yeni gün geldi
Bananiye haber vermedinHe yapsaydın butra 15 kişi diye,teee ertesi gun akşamı cekilis olan, telegram bilgilerimize kadar paylastigimiz 😅
Evet görmedim ben gerekeni söyledim özelden .. sizdende onun adına özür diledim bu konuda olan mevzu yüzünden kusura bakmayın..Şimdi yeri Degil ama Gecenkı olayda Arkadasın Bize neler dedigini Sen gormedın Galiba Bozkurt dost
eyw Dost eyw Senlık bırsey YokEvet görmedim ben gerekeni söyledim özelden .. sizdende onun adına özür diledim bu konuda olan mevzu yüzünden kusura bakmayın..
Hiç birimizin haberi olmadıBananiye haber vermedin
Gates show mu varKonuyu fazla uzatmayalım kimse istemediğini görmek zorunda değil .. yok say butonu var forumda
Yok swet bonanzo aldım ilk sonra prensesGates show mu var
RastqeleBen az bı slot atıp yatarım herkse hayırlı geceler . Sağ kalırsak yarın görüşürüz
Ee ne âlemde,replay atmıyonYok swet bonanzo aldım ilk sonra prenses
bi dm bakarmısnKonuyu fazla uzatmayalım kimse istemediğini görmek zorunda değil .. yok say butonu var forumda
Buralarda ol ben sully geliyorumbi dm bakarmısn
beklıyorumBuralarda ol ben sully geliyorum
Neler oluyor abi
Uyuyorum yat sendeNeler oluyor abi
Oruc tutacagim abi uyku yokkUyuyorum yat sende