- 3,376
- 5,479
- 113
Ule ne adamsınız bilerek yapılmış gibi bende üzülüyorum ula gitti paranın biri boşa diyeBana bi yerden tanıdık geldi bu la alla alla başrol gibi hissettim
Ule ne adamsınız bilerek yapılmış gibi bende üzülüyorum ula gitti paranın biri boşa diyeBana bi yerden tanıdık geldi bu la alla alla başrol gibi hissettim
Hadi artık zirvede sıkıldım keyifsiz @butragueno yap şu showunuzuBugun cumaya gittim 3 rolling basari garantim var sanirim
Yakında yanındayım😂Hadi artık zirvede sıkıldım keyifsiz @butragueno yap şu showunuzu
Ahhh o kalplerin ben şuan girmedim daha slota dün gece almıştım saat bekliyorum 00;00 sonrası alacağımSen bagımlı değil misin dost arkada slot cevırmıyor musun suan mesela taçlar 7 de kalmıyor mu sende
ilk bahsi ben aldım attım 30sn sonra o attı alla alla ilkte dedim benim kuponumu paylaşmış baktim ki alt sınra döndüm siteye lan altmı aldım diye 😀Ule ne adamsınız bilerek yapılmış gibi bende üzülüyorum ula gitti paranın biri boşa diye
Bende dün hem yatsı namazı hem bugün cuma namazına gittimBugun cumaya gittim 3 rolling basari garantim var sanirim
2/2 yim lo ben çok zor valla ama benim bu konuda bi değişik şansım var valla bende anlamadımYakında yanındayım😂
Bol şanslar reis
O günlerin yeri ayrı be ne günler geçirdik orada it kopuk hırsız coktu be benimde sevmediğin şey en sonunda patladıkHey gidi ii hey be iyi hatırlarım. Maç bitti gol oldu . Lose yazmış herkes baktım. Bende lose yazdım. Sonra kupon lose dedi. Malatyali uzulduk. 2 dk sonra kupon won. Çekiliş oldu. Bana çıkmıştı hey gidi yıllar heyyy beee
Sen triple double yaparsun dost 😁Bende dün hem yatsı namazı hem bugün cuma namazına gittim
Aleyküm selam hoş geldin sağolSelamun aleykum bol şanslar cümleten
Baremi bu kadar dusukten alabildik ancak
Slotcunun halinden slotcu anlar dost 1 seneyi geçti slota çok kaptırdık önceden rulette arada para çekerdik slot pişmanlıktır ama dedenin ki çok tatlı dost vazgeçemiyoruz buAhhh o kalplerin ben şuan girmedim daha slota dün gece almıştım saat bekliyorum 00;00 sonrası alacağım