- 3,376
- 5,479
- 113
Hiç bakmadım daha yatarak kahve iciyorum yatağa geldi kahvebodrum 3.5 üst diyordum oynamadım 1 gol 1 p6 1 gol ıptal oldu
Hiç bakmadım daha yatarak kahve iciyorum yatağa geldi kahvebodrum 3.5 üst diyordum oynamadım 1 gol 1 p6 1 gol ıptal oldu
Niye gelmiyo ki o sitede saglam degilmiDün yine slot batagina duştum bide para gelmeme ihtimali var diye rahat davrandim yoksa 12k kesin cekiyodum 4k ya mecbur kaldik
Umarim valla bu ara ilac olur sen almiyon mu bu bonusu tam senlik her siteden 5 defa aliyosun 50 yatirima 1000Güzel tebriker gönderirler umarım
Abi degisik seyler deniyosun yine 😂😂😂Hiç bakmadım daha yatarak kahve iciyorum yatağa geldi kahve
Senden 2 kere maç alıcam kazanırsa ödül alırsın.. maçlara @Kumbarabet Destek sitesinden bak .. ilk maçı alayım
Şuan kaldığım yer müsait değil SMS gelmiyorUmarim valla bu ara ilac olur sen almiyon mu bu bonusu tam senlik her siteden 5 defa aliyosun 50 yatirima 1000
bosver bea keyfe devamHiç bakmadım daha yatarak kahve iciyorum yatağa geldi kahve
Dedim ya no bonustum ikinci hesabi actim ama ilk hesapta hic islem yoktu diger sitelerde no bonus oldugumdan bundada yapmislardiNiye gelmiyo ki o sitede saglam degilmi
bu gıresun macıda ılgınc erken gol 1 gol ıptal 1 p6 ıptalHiç bakmadım daha yatarak kahve iciyorum yatağa geldi kahve
Pzt kadar var galiba aklinda olsunŞuan kaldığım yer müsait değil SMS gelmiyor
Cekimi ne zaman verdin pekiDedim ya no bonustum ikinci hesabi actim ama ilk hesapta hic islem yoktu diger sitelerde no bonus oldugumdan bundada yapmislardi
Dun 6 gibi galiba ama suan cok cok yogun normal beklemesi birine 9 saatte gelmis payfixCekimi ne zaman verdin peki
Eyvah eyvah onu bir süre unut o zaman kankaDun 6 gibi galiba ama suan cok cok yogun normal beklemesi birine 9 saatte gelmis payfix
Yani bugun aslindaDun 6 gibi galiba ama suan cok cok yogun normal beklemesi birine 9 saatte gelmis payfix
Hizmetçi var napalim ama dönücem bugün eve bu gece burda kaldıkAbi degisik seyler deniyosun yine 😂😂😂
Yokla bugun 6 pardonEyvah eyvah onu bir süre unut o zaman kanka
Tmm bakarım akşamaPzt kadar var galiba aklinda olsun
Iyi bakalim mekana gecHizmetçi var napalim ama dönücem bugün eve bu gece burda kaldık
Himmm yasiyosun bu hayatiHizmetçi var napalim ama dönücem bugün eve bu gece burda kaldık