- 14,404
- 4,743
- 113
PekiBen bilmem patron yaptiriyo
PekiBen bilmem patron yaptiriyo
Ben ilk kez yaptım 2 adım tuttu futbolu bana sorun Trabzon Galatasaray'ı yencekMemo sana yapsa da gidiyon paralari kaptiriyon aq niye boyle oluyo 😔😔
Kral tamam sansdır tutar ne profosorler patladi burda pek abartmamak lazim 😂😂Ben ilk kez yaptım 2 adım tuttu futbolu bana sorun Trabzon Galatasaray'ı yencek
Kardeşim önce sans tabiki ama 24 saat futbol izliyom 7 lig yakin takip ama önce sansKral tamam sansdır tutar ne profosorler patladi burda pek abartmamak lazim 😂😂
Oyle tabi izlemeyle olsaydi keske ah ah .Kardeşim önce sans tabiki ama 24 saat futbol izliyom 7 lig yakin takip ama önce sans
Hiii as
Yaw bu ara böyle ne bileyim, ulan adımı çıkardınız bozkurttan bi joe cevirebilmisti şimdiye kadar 😅, bugün bi sanssizlik kırıldıMemo sana yapsa da gidiyon paralari kaptiriyon aq niye boyle oluyo 😔😔
Zelam
Joede zirvede üşüyorum dedi dün 1.adimda ısındırdık adami cenabetligimizleYaw bu ara böyle ne bileyim, ulan adımı çıkardınız bozkurttan bi joe cevirebilmisti şimdiye kadar 😅, bugün bi sanssizlik kırıldı
Sıra bana gelirse bende çevireceğimYaw bu ara böyle ne bileyim, ulan adımı çıkardınız bozkurttan bi joe cevirebilmisti şimdiye kadar 😅, bugün bi sanssizlik kırıldı
Ben geliyorum onun yanına 🤪Joede zirvede üşüyorum dedi dün 1.adimda ısındırdık adami cenabetligimizle
Ulannn salo niye sinyal yaptin beeeeeBen geliyorum onun yanına 🤪
Ben anlamam reis sinyal felan sıramı bekliyorum valla 😂patron ne zamann derse göreve hazırımUlannn salo niye sinyal yaptin beeeee
Aynen onada yansır olduJoede zirvede üşüyorum dedi dün 1.adimda ısındırdık adami cenabetligimizle
İşi vardır dur memoBura winse nerde bu adam @bozkurt5353 , en lazım zamanda yoksun