- 3,376
- 5,479
- 113
Ödülünü aldıysan aldım yazarmısın konuda sonra gönderilmedi olmasınKardeşim önce sans tabiki ama 24 saat futbol izliyom 7 lig yakin takip ama önce sans
Ödülünü aldıysan aldım yazarmısın konuda sonra gönderilmedi olmasınKardeşim önce sans tabiki ama 24 saat futbol izliyom 7 lig yakin takip ama önce sans
Attım dm@bozkurt5353 reis bı dm atabilcen mi
Deneme bonusumuz malesef kalmadı ama sana bı nakit ekleteyim @Kumbarabet Destek burdamisiniz arkadaşa benim bakiyeden ekleme yapalımbozkurtbet mi deneme var mi abi 100 tl 1.30 dan cevirsek gibi
74.5 ust aldi ya kardesim@bozkurt5353 abim son sorum olsun kızmazsan benim al sad maçı baremi kaçtı ona göre sayacağım da
Dur bakayım@bozkurt5353 abim son sorum olsun kızmazsan benim al sad maçı baremi kaçtı ona göre sayacağım da
Vay beDeneme bonusumuz malesef kalmadı ama sana bı nakit ekleteyim @Kumbarabet Destek burdamisiniz arkadaşa benim bakiyeden ekleme yapalım
@bozkurt5353 abim son sorum olsun kızmazsan benim al sad maçı baremi kaçtı ona göre sayacağım da
Eyvallah abi teşekkür ederim
BurdayimmmDeneme bonusumuz malesef kalmadı ama sana bı nakit ekleteyim @Kumbarabet Destek burdamisiniz arkadaşa benim bakiyeden ekleme yapalım
71.5 almış 🙂 ben yazdıktan sonra 1 dk boş geçtiler ondan dedim74.5 ust aldi ya kardesim
Yatır çek yaparsanız no bonus olursunuz.. biz batır çek seviyoruz 3 -1ci seni sabunu deldigini gördüm o gece unutmamBundan sonra sürekli sitenize yatırım yapacağım,anlayisiniz için teşekkür ediyorum,ama no bonus yapmayın lutfen
Hadi bajalim71.5 almış 🙂 ben yazdıktan sonra 1 dk boş geçtiler ondan dedim
Gelirse ekletiriz bekleBurdayimmm
Kullanıcı adı alabilirmiyizDeneme bonusumuz malesef kalmadı ama sana bı nakit ekleteyim @Kumbarabet Destek burdamisiniz arkadaşa benim bakiyeden ekleme yapalım
Efe dedigin tam lig 6.cisi la ev de 8. 😂😂😂Ms alıcak , dep oranın efesi
Tamamdir abiGelirse ekletiriz bekle
Hahah ne yapayim belki cenabetligi üzerimizden atarız duş alınca dedim 😅😅Yatır çek yaparsanız no bonus olursunuz.. biz batır çek seviyoruz 3 -1ci seni sabunu deldigini gördüm o gece unutmam