- 7,434
- 3,989
- 113
Yasiyonuz mu
Eyv bro eyv 😴Yaz bakalım papel no
Ard arda gir atmaz hesaptanPapel de sorun mu var? Giriyorum uzun süre giriş yapmadınız oturum sonlandı diyor devamlı
Teşekkürler dost kesene bereketYaz bakalım papel no
Yapra yedi çıkış yaptım SMS de gelmez şimdiPapel de sorun mu var? Giriyorum uzun süre giriş yapmadınız oturum sonlandı diyor devamlı
İbana aticam papel den çıkış yap dedim SMS. Gelmez şuanTeşekkürler dost kesene bereket
Duzelir komple kapat 5 dk sonra gir olurPapel de sorun mu var? Giriyorum uzun süre giriş yapmadınız oturum sonlandı diyor devamlı
Ben para için yazmadım eyv bro eyv die maç verebiliyormyyuz die yazdık sallamadı ondan yazdım dahada yazmam bu konuyaTeşekkürler dost kesene bereket
Yok be dizelmedi çıkış yap beni unut dedim şimdi de SMS gelmez çıkamam dışarı bidahaDuzelir komple kapat 5 dk sonra gir olur
Ok dost o zamanYok be dizelmedi çıkış yap beni unut dedim şimdi de SMS gelmez çıkamam dışarı bidaha
La görmemiştir sıkma canınıBen para için yazmadım eyv bro eyv die maç verebiliyormyyuz die yazdık sallamadı ondan yazdım dahada yazmam bu konuya
Canı saqolsn qorsede cevap. Vermek zorunda deqilLa görmemiştir sıkma canını
Eko sen adamsın senin üzerini cizenin hayatını çizerimCanı saqolsn qorsede cevap. Vermek zorunda deqil
Eyv bro Cansin kimse kimseyi zorla yazmak zorunda deqilEko sen adamsın senin üzerini cizenin hayatını çizerim
Noldu ulen sizde varya arkadas 40 kişiye yetişmeye çalışıyoruz bı dm bı bura bı para transfrei az sabırlı olun neyin tribi bunlarBen para için yazmadım eyv bro eyv die maç verebiliyormyyuz die yazdık sallamadı ondan yazdım dahada yazmam bu konuya