- 3,376
- 5,479
- 113
Payci var parazula var . Bunlarda kart yok bana kartı ola lazım pep gibi papara gibiIslem ne dost payco var ama cogu sitede yok
Payci var parazula var . Bunlarda kart yok bana kartı ola lazım pep gibi papara gibiIslem ne dost payco var ama cogu sitede yok
Mısıra taktın dost
zorda olsa gelıyorMısıra taktın dost
2 kupondan 1 i gelse yola devam etsekMısıra taktın dost
Nays var ne yapacaksin ona gore ise yarayabilirPayci var parazula var . Bunlarda kart yok bana kartı ola lazım pep gibi papara gibi
Dün limit dolu diye ödeme yapmamış site pep limiti doluymuş benim . Bakiye geri dönmüş siteye.. kartlı sanal para cüzdan lazımIslem ne dost payco var ama cogu sitede yok
Çekim yatırım işte sitelere bide elimde kartı olacak yani. Payco da yok parazula da yok kart .. pep ve papara da var onlar da doluNays var ne yapacaksin ona gore ise yarayabilir
Sweet bonanzada nays diyo o mu buNays var ne yapacaksin ona gore ise yarayabilir
Hee anladim yok dost oyle cekim yapacagin yani benim bildigim yokÇekim yatırım işte sitelere bide elimde kartı olacak yani. Payco da yok parazula da yok kart .. pep ve papara da var onlar da dolu
1de yattı2.kupon yattı
EfendimUlan biriniz kazanin sinirim kalkti,kim mikrofonu eline alsa patliyoz
Yunan ikinci lig mi,misir ikinci lig mi tercihin1de yattı
şans yok awUlan biriniz kazanin sinirim kalkti,kim mikrofonu eline alsa patliyoz