- 14,392
- 4,742
- 113
Kısa larktı abi dün babama aldığım sigara lardıNapcam tütündür o ben camel yellow sp
Kısa larktı abi dün babama aldığım sigara lardıNapcam tütündür o ben camel yellow sp
Evet en sona memoLa memo sasirma yav roll yapilsin cumartesi bulten bi sekilde birimiz ulasiriz hedefe sen zaten odul aldin bugun en sona gec bakayim
Tamam hazırlayın 3 maç bakalımen sınenı ıcıne dıcen ıste teklı yakın saatte olan,bıde boyle deneyek, her turlu patlıyoz , belkı boyle gelırse ıyıde para verır
Ms 2.5 üsten sınenı ıcıne dıcen ıste teklı yakın saatte olan,bıde boyle deneyek, her turlu patlıyoz , belkı boyle gelırse ıyıde para verır
adaaaaamTamam hazırlayın 3 maç bakalım
Ne diye sattın babanın sigarasını adam ne içecek şimdi sinirden seni dövecekKısa larktı abi dün babama aldığım sigara lardı
Ms 2.5 üst abiTamam hazırlayın 3 maç bakalım
Dün tartıştım abi önceden almıştım ona 24 paket 9unu içmiş 15nide aldım sattım bugün evdekilerlede küsüm 2 tane bacım var 5 senedir konuşmuyorlar zatenNe diye sattın babanın sigarasını adam ne içecek şimdi sinirden seni dövecek
Kimyapiyosa kuponu fildişi kazanır yazinMs 2.5 üst abi
Sen oyna kral biz basketciyizKimyapiyosa kuponu fildişi kazanır yazin
Dost bırak şimdi basketi 3 futbol yapayım sen bas ordan arkadaşların yüzü gülsün bunlar basketten gram anladığı yokTamam hazırlayın 3 maç bakalım
Hakkında hayırlısı olsun büyüklerini üzme ana baba bulunmaz birdaha ne olursa olsun onları üzme gençsin belki ama ilerde anlarsın.. bizde ana ne baba kaldı bizde gençken senin gibi yapardık ahhh diyorum keşke olsalar ama artık hep keşke olsalar da kalacaklarDün tartıştım abi önceden almıştım ona 24 paket 9unu içmiş 15nide aldım sattım bugün evdekilerlede küsüm 2 tane bacım var 5 senedir konuşmuyorlar zaten
Kimler veriyor maç karışık böyle 3 maç seçin verinparis - monaco basket ms 2
Futbol candirDost bırak şimdi basketi 3 futbol yapayım sen bas ordan arkadaşların yüzü gülsün bunlar basketten gram anladığı yok
Otobüste annemle karşılaştım öksürüyordu içim gitti ama konuşmuyorum diye birşey demedim.Hakkında hayırlısı olsun büyüklerini üzme ana baba bulunmaz birdaha ne olursa olsun onları üzme gençsin belki ama ilerde anlarsın.. bizde ana ne baba kaldı bizde gençken senin gibi yapardık ahhh diyorum keşke olsalar ama artık hep keşke olsalar da kalacaklar
Ms 2.5 üst abiKimler veriyor maç karışık böyle 3 maç seçin verin