- 3,376
- 5,479
- 113
Herkes bı afra tafta peşinde boşa başım ağrıyornoluyo burda sıkınntı ne
Herkes bı afra tafta peşinde boşa başım ağrıyornoluyo burda sıkınntı ne
Ne oldu abi
Abi Bi hatam olduysa özür dilerim vallaHerkes bı afra tafta peşinde boşa başım ağrıyor
Sıkıntılı birşey mi var konuda anlamadım 7/24 kupon yapamam az gidiyorum niye bana yazmadın az işim oluyor beni görmedi herkes bı afra tafta peşindeVallla benimde kafam kazan gibi oldu niye bilmiyom ama bu konuda oldu
Benim kupon wonAlındı
Reis herkese yetişemezsin.. bosver sen en kralını yapıyorsunSıkıntılı birşey mi var konuda anlamadım 7/24 kupon yapamam az gidiyorum niye bana yazmadın az işim oluyor beni görmedi herkes bı afra tafta peşinde
Tebrikler reisBenim kupon won
Eyvallah kralTebrikler reis
Sen olayı buradakilere neden bırakıyorsun dost bugün 3 kişi için müsaitim şu şu şu kişi yapacak 3ü alcan dm ye sırayla Atacan yapacaklarKonuyu kapatasım var ya çok basım ağrıdı ağrımayan başımı ağrıtıyorum bide tartışma falan
Robot değilsin abi herkes ona göre davransın bence.Sıkıntılı birşey mi var konuda anlamadım 7/24 kupon yapamam az gidiyorum niye bana yazmadın az işim oluyor beni görmedi herkes bı afra tafta peşinde
Enişte doğru söyledi.Sen olayı buradakilere neden bırakıyorsun dost bugün 3 kişi için müsaitim şu şu şu kişi yapacak 3ü alcan dm ye sırayla Atacan yapacaklar
Konu senın zaten kimse kendi parasıyla oynamıyor o yüzden çizgiyi sen koyarsan kimse tantana yapamaz
Bencede netlik iyidirSen olayı buradakilere neden bırakıyorsun dost bugün 3 kişi için müsaitim şu şu şu kişi yapacak 3ü alcan dm ye sırayla Atacan yapacaklar
Konu senın zaten kimse kendi parasıyla oynamıyor o yüzden çizgiyi sen koyarsan kimse tantana yapamaz
Bunu sana yazmis olabilir dost tam emin degilim ama biraz üstüne alin benceRobot değilsin abi herkes ona göre davransın bence.
İyi sabrediyon. Valla reis. Yıllar değiştirmiş seni . Önceden olsaydı . Basardin ayarı 😊😊Sıkıntılı birşey mi var konuda anlamadım 7/24 kupon yapamam az gidiyorum niye bana yazmadın az işim oluyor beni görmedi herkes bı afra tafta peşinde