- 3,376
- 5,479
- 113
Ben gidiyorum slota kasalar dolmuştur akşamdan beri az alayım
Boş ver sponsorlardan biri.. aha ismi pirobetHangi dolandirici site abi o
Bol sanslar bozkurtBen gidiyorum slota kasalar dolmuştur akşamdan beri az alayım
Site göndermemesi lazım ama bazı siteler gönderiyorÖyle diyor site ama beni hesap numaram değil benim ismim değil ve bende 2fa aktif.. nasıl başkası girsin. Nasıl başkasına gönderim oluyor .. ben daha önce çekimim var payfix ile hicmi demiyorlar bu baka payfix diye yalan konuşuyor site ve beni engellediler olan paraya oldu hiçbir şey yapılmadı
Yok para olsa da mutlu zor oluruz bazı kafamızı kemiren düşünceler varZannetmiyorum eski halin olsa olabilirdi ama şimdi farklı
Öyle birşey yok ağa benim hesabım olmayana para gönderimi olamaz yapılması anormal bı durum.. ben gidip senin banka hesabından para cekebilirmiyim hayır. Nasıl benim ismim olmayan kişiye ödeme yapılır.. yalan kendilerine çektiler öyle kılıf buldular. Çocuk inanmaz buna .. adamalar 100 TL deneme bonusunda aynı ip diyor vermiyor ip adresi aynı diye parayı nasıl başkasına gönderiyor saçmalık.. olan bizim paraya olduSite göndermemesi lazım ama bazı siteler gönderiyor
Onunda ispatı yok işte acaba üye kendi bakalım başka yere ödicekmi diye denemıs olabilir mi gibisinden
Burda herkes kumarbaz binbir dümen var çoğunda o yüzden yüzde 99 yetmıyor bazen dost
Ee yapalim dayı obur dünya diye bi yer olduğunu bilsem oraya giderizYok para olsa da mutlu zor oluruz bazı kafamızı kemiren düşünceler var
2 FA varmıydı hesaptaÖyle birşey yok ağa benim hesabım olmayana para gönderimi olamaz yapılması anormal bı durum.. ben gidip senin banka hesabından para cekebilirmiyim hayır. Nasıl benim ismim olmayan kişiye ödeme yapılır.. yalan kendilerine çektiler öyle kılıf buldular. Çocuk inanmaz buna .. adamalar 100 TL deneme bonusunda aynı ip diyor vermiyor ip adresi aynı diye parayı nasıl başkasına gönderiyor saçmalık.. olan bizim paraya oldu
Gözün gördüğü kadar sanıyoruz her şeyi insanın gafleti bu dostEe yapalim dayı obur dünya diye bi yer olduğunu bilsem oraya gideriz
NolduÖyle birşey yok ağa benim hesabım olmayana para gönderimi olamaz yapılması anormal bı durum.. ben gidip senin banka hesabından para cekebilirmiyim hayır. Nasıl benim ismim olmayan kişiye ödeme yapılır.. yalan kendilerine çektiler öyle kılıf buldular. Çocuk inanmaz buna .. adamalar 100 TL deneme bonusunda aynı ip diyor vermiyor ip adresi aynı diye parayı nasıl başkasına gönderiyor saçmalık.. olan bizim paraya oldu
Evren yaratilamayacakkadar büyük dostGözün gördüğü kadar sanıyoruz her şeyi insanın gafleti bu dost
Şöyle evrende 2 gün hızlıca bir yolculuk yapıp dünya ya dönme şansı olsaydı yine aynı hayatı mı yaşardık
Vardı2 FA varmıydı hesapta
Yok birşey
Ozmn site elemanı 2fa da fayda etmio onlara
O işler hikaye vbett de var 2fa ama giriyorlarOzmn site elemanı 2fa da fayda etmio onlara
Saglam adam olarak varim abi de Hele su sans isiSağlam adam olsa şu tarafbet 1000 yatır 1500 hediye olanı aldırıcam.. oran şartı falan yok 10k yap çek tek şart 10k yaomak ne oynarsan oyna
Düşündürücü ama vbettede 2fa lı oturumların patladıqı varO işler hikaye vbett de var 2fa ama giriyorlar
Kürşat nerdesin la kalk gel podyumpark a sana alalım bu bonusu kahve içelim orda