Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Bozkurt5353 & Rolling Kişiye Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
1.00

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Öyle diyor site ama beni hesap numaram değil benim ismim değil ve bende 2fa aktif.. nasıl başkası girsin. Nasıl başkasına gönderim oluyor .. ben daha önce çekimim var payfix ile hicmi demiyorlar bu baka payfix diye yalan konuşuyor site ve beni engellediler olan paraya oldu hiçbir şey yapılmadı
Site göndermemesi lazım ama bazı siteler gönderiyor
Onunda ispatı yok işte acaba üye kendi bakalım başka yere ödicekmi diye denemıs olabilir mi gibisinden
Burda herkes kumarbaz binbir dümen var çoğunda o yüzden yüzde 99 yetmıyor bazen dost

bozkurt5353

....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,376
5,479
113
Site göndermemesi lazım ama bazı siteler gönderiyor
Onunda ispatı yok işte acaba üye kendi bakalım başka yere ödicekmi diye denemıs olabilir mi gibisinden
Burda herkes kumarbaz binbir dümen var çoğunda o yüzden yüzde 99 yetmıyor bazen dost
Öyle birşey yok ağa benim hesabım olmayana para gönderimi olamaz yapılması anormal bı durum.. ben gidip senin banka hesabından para cekebilirmiyim hayır. Nasıl benim ismim olmayan kişiye ödeme yapılır.. yalan kendilerine çektiler öyle kılıf buldular. Çocuk inanmaz buna .. adamalar 100 TL deneme bonusunda aynı ip diyor vermiyor ip adresi aynı diye parayı nasıl başkasına gönderiyor saçmalık.. olan bizim paraya oldu

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Öyle birşey yok ağa benim hesabım olmayana para gönderimi olamaz yapılması anormal bı durum.. ben gidip senin banka hesabından para cekebilirmiyim hayır. Nasıl benim ismim olmayan kişiye ödeme yapılır.. yalan kendilerine çektiler öyle kılıf buldular. Çocuk inanmaz buna .. adamalar 100 TL deneme bonusunda aynı ip diyor vermiyor ip adresi aynı diye parayı nasıl başkasına gönderiyor saçmalık.. olan bizim paraya oldu
2 FA varmıydı hesapta

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Ee yapalim dayı obur dünya diye bi yer olduğunu bilsem oraya gideriz
Gözün gördüğü kadar sanıyoruz her şeyi insanın gafleti bu dost
Şöyle evrende 2 gün hızlıca bir yolculuk yapıp dünya ya dönme şansı olsaydı yine aynı hayatı mı yaşardık

Explosen16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,579
4,944
113
Noldu

SaldirayAbi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,744
3,415
113
Sağlam adam olsa şu tarafbet 1000 yatır 1500 hediye olanı aldırıcam.. oran şartı falan yok 10k yap çek tek şart 10k yaomak ne oynarsan oyna
Saglam adam olarak varim abi de Hele su sans isi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...