- 3,376
- 5,479
- 113
Bana özelden hesap bilgisiverBen bütün çekilişlerde Gedson ismini görüyorum ki kazananlarda
Bana özelden hesap bilgisiverBen bütün çekilişlerde Gedson ismini görüyorum ki kazananlarda
ghadi bakalım olana kadar devamBana özelden hesap bilgisiver
Ne zaman olacak bakalımghadi bakalım olana kadar devam
Vallahi burda oynayanları gördükçe site açmamak aptallık bu devirde çok saçma sapan maçlar bulunuyonuz siteler vuruyor parayıghadi bakalım olana kadar devam
bozbetVallahi burda oynayanları gördükçe site açmamak aptallık bu devirde çok saçma sapan maçlar bulunuyonuz siteler vuruyor parayı
Ne oldu simdi rollde sira bende mi anlamadimVallahi burda oynayanları gördükçe site açmamak aptallık bu devirde çok saçma sapan maçlar bulunuyonuz siteler vuruyor parayı
Didier Drogba ya yazdım cevap yok az bekleyelimNe oldu simdi rollde sira bende mi anlamadim
Kaynak ustası aranıyo bizim fabrikaya gel başla 😂😂Ne oldu simdi rollde sira bende mi anlamadim
bırak sımdıde kupon atKaynak ustası aranıyo bizim fabrikaya gel başla 😂😂
Fildişi sahilinde bebeler top oynamaya çağırdıydı dur 2dkDidier Drogba ya yazdım cevap yok az bekleyelim
Maç satayim miFildişi sahilinde bebeler top oynamaya çağırdıydı dur 2dk
Birazdan başlıyoruzGitcem slota haydi kim yaoaiyor Drogba haydi
Sen Litvanyadan pieno basket ilk ceyrek 1 bas,drogba gelen kazancla devam etsin 😅Gitcem slota haydi kim yaoaiyor Drogba haydi
İş kritik 12 betten devam..Sen Litvanyadan pieno basket ilk ceyrek 1 bas,drogba gelen kazancla devam etsin 😅
ben yapmıyormuyum askerde bu kdar nöbet tuttmaıdm 😀Gitcem slota haydi kim yaoaiyor Drogba haydi
Sana akşam yaptırdık galiba hiç yaomayanlar var bı sıra dönsünben yapmıyormuyum askerde bu kdar nöbet tuttmaıdm 😀
Nays olursa haber ver 😅İş kritik 12 betten devam..