- 14,446
- 7,859
- 113
manıtayla takılmaca olunca manuelden sogudum , ayrıldıktan sonra da manuelı zorla yapıom , nasır tutmıoSimdi o eller nasırlı dimi kanka
manıtayla takılmaca olunca manuelden sogudum , ayrıldıktan sonra da manuelı zorla yapıom , nasır tutmıoSimdi o eller nasırlı dimi kanka
Tabi cekim daha gelmedi incelemeye aldilar hemenAga be valla efsane bonustu ben bir multiyle denedim 4k cektim inancim olsa gelecegine 16k ya kadar da cikmistim asılırdım
Vallahi çok üzdü beni de kredi yrın son gün o patladı ona üzülüyorum aylar sonra ilk kez patlıcaz bir mucize olmazsa bu bonus işimi görürdü belki ben 500 500 vururdum rulette bu bonusu gelirse 18bin gelmezse 50 zararAga be valla efsane bonustu ben bir multiyle denedim 4k cektim inancim olsa gelecegine 16k ya kadar da cikmistim asılırdım
Benim telefona mesaja gelmiyor papel hesabı bile açamıyorumTabi cekim daha gelmedi incelemeye aldilar hemen
Haklısın ağabeyAtmaca gibi bekliyorsunuz vallahi . Bozkurt u da en sonunda bezdireceksiniz. Solemesi benden fazla sık boğaz etmeyin. Yoksa ayarı verir . İyi Bilirim.
Etme eyleme birşey dediğim yok kendi payıma sadece muhabbet ediyoruz konuyu gelip böyle kızdırıyorsunuz gelip birşey isteyip gidenler belli benim ne menfaatim varda 3 gündür burdayım o zaman 1 krşta almadım. Çoğul konuşma rica ediyorum.Atmaca gibi bekliyorsunuz vallahi . Bozkurt u da en sonunda bezdireceksiniz. Solemesi benden fazla sık boğaz etmeyin. Yoksa ayarı verir . İyi Bilirim.
Oyle zaten gördün mü bilmiyom amayazmistim gecen ben 3 sefer aldim bir 1500x yakaladim bir 700x ilkinde bakiye 16k yi gordu slotta keyfine kaybettim ikincide 8k gordum 4k cektim hesap multi diye cok üstünde durmadim yoksa her siteden 5 defa falan alsam ucardik kesin şans yok işte.. bets10 veriyomus herhalde bu arada 1 sefer hic almayana öyle dediler en sonVallahi çok üzdü beni de kredi yrın son gün o patladı ona üzülüyorum aylar sonra ilk kez patlıcaz bir mucize olmazsa bu bonus işimi görürdü belki ben 500 500 vururdum rulette bu bonusu gelirse 18bin gelmezse 50 zarar
Ne yapak aldiysan kupon soyleReal madrid tecavuuz ediyo abboooo
Yok be benim futbol oynadigim gorunmusmuNe yapak aldiysan kupon soyle
Bilmiyorum dost tek bildiğim risk alınacak bonus giderse gitsin gibi sert oynıcan gelirse gelecek güzel bir meblağOyle zaten gördün mü bilmiyom amayazmistim gecen ben 3 sefer aldim bir 1500x yakaladim bir 700x ilkinde bakiye 16k yi gordu slotta keyfine kaybettim ikincide 8k gordum 4k cektim hesap multi diye cok üstünde durmadim yoksa her siteden 5 defa falan alsam ucardik kesin şans yok işte.. bets10 veriyomus herhalde bu arada 1 sefer hic almayana öyle dediler en son
Tmm dost en iyi sen bilirsinAtmaca gibi bekliyorsunuz vallahi . Bozkurt u da en sonunda bezdireceksiniz. Solemesi benden fazla sık boğaz etmeyin. Yoksa ayarı verir . İyi Bilirim.
E zaten gunde 5 defa da aliniyodu yav ne demk cok cok iyi neyse diyelimBilmiyorum dost tek bildiğim risk alınacak bonus giderse gitsin gibi sert oynıcan gelirse gelecek güzel bir meblağ
Kimse kimseden bisey talep etmiyo dostum biz duzenli olarak makaramizi yapiyoruz.Atmaca gibi bekliyorsunuz vallahi . Bozkurt u da en sonunda bezdireceksiniz. Solemesi benden fazla sık boğaz etmeyin. Yoksa ayarı verir . İyi Bilirim.
750 k çeken var bonustan mobildeBilmiyorum dost tek bildiğim risk alınacak bonus giderse gitsin gibi sert oynıcan gelirse gelecek güzel bir meblağ
Doğrudur dost750 k çeken var bonustan mobilde
Tamam bosverin hic uzatmayin sonra konuda moraller bozuluyo gereksiz sekilde bosverinher gün aynısını yazıp gıdıo, iyi bilirim , iyi tanırım , sanarsın cenazede hoca soru nasıl bılırdınız - iyi bilirdik