- 3,374
- 1,485
- 113
Hoşbulduk blackrose davet etti şansınız bol olsunAleyküm selam hoş geldin kardeşim
Hoşbulduk blackrose davet etti şansınız bol olsunAleyküm selam hoş geldin kardeşim
Bu videoyu açtım devamı yok yarida kaldım duşta
Şimdide yargi mi dagitacanYargı izliyordum
Eğer aksiyon yoksa mecbur 😖Dizi manyagimisin be kardesim
EvetÖdül mü var yaparsam
As Red kitselamlar daltonlar
Ulan sonunda niye izledimi soran oldu işte bu. yargı dağıtmaya geldimŞimdide yargi mi dagitacan
Yaptin mi la bu espriyi ciddenŞimdide yargi mi dagitacan
Cuma günü hastane işim bitiyor tamamen sonra serbest nasip kısmet olursa pazar ordayım .. seninde misaitligine göre gelirimHele gel seni merhem gibi yaptircam reis dilbere goturcem seni dilbere
SonuölanmamıştırBu 2.adim gelcekmi rollingci nerde wuhshahaa
dilberin dili iyimi😁Hele gel seni merhem gibi yaptircam reis dilbere goturcem seni dilbere
eyw JackAs Red kit
Gel abim ayarlariz ,allah kaza bela vermezse InsallahCuma günü hastane işim bitiyor tamamen sonra serbest nasip kısmet olursa pazar ordayım .. seninde misaitligine göre gelirim
Cem yilmaz yapsa yerlere yatarsinizYaptin mi la bu espriyi cidden
Abi kendin için roma maçına 2 kart alırmısın ms 4.5 üst gelirCuma günü hastane işim bitiyor tamamen sonra serbest nasip kısmet olursa pazar ordayım .. seninde misaitligine göre gelirim
İyi ettin takıl bizle sahbet muhabbet rolling var devamlıHoşbulduk blackrose davet etti şansınız bol olsun
Düldül demedin iyi kieyw Jack
Aq her msja sasiriyon atiyon 😁 naber canmdilberin dili iyimi😁
Eyvallah seninde kralHoşbulduk blackrose davet etti şansınız bol olsun
O kim la burda esprilerini biz yazip veriyoruzCem yilmaz yapsa yerlere yatarsiniz