- 2,401
- 799
- 113
Hadi yaw. Ulan dayanamadı. BeOlmadı sağlık olsun @ddd8
Hadi yaw. Ulan dayanamadı. BeOlmadı sağlık olsun @ddd8
Sıkıldım ülke değiştirmem lazjmOnasl cumle allah korusun
Geçmiş olsun nasip değilmişRol lose oldu sıradaki
Bilmiyom yazmiyon hic kaciyon bu aralar bendenKimden kaçıcam lale
Engelliyorlardi he sonra, sesli güldüm mkVallahi istesem yapardım birinin 30k sini matemask tan çekmek için 6 saatimi harcadım o kadar cahil millet
Durumu yoktu onu biliyom ama o kadar da olmaz neyse kimin ne yaşadığını bilemeyiz ne hayatlar varDurumu yoktu ama harbi efendi biri ben maddiyata bakmadım onunla sohbette güvenilir saglamm birisi.. watsaptan görüşüyoruz devamlı
Dosta qüven veren sitesiniz sanmıstıkLütfen bekleyeniz işleminizi kontrol ediyorum.
Yazması gereken ben miyim senceBilmiyom yazmiyon hic kaciyon bu aralar benden
Yavru vatana git reis, kibrisa guzel para dönüyorSıkıldım ülke değiştirmem lazjm
Ne yapsın adam mecbur oleydi o. Mecburi ole olmakti. O kral insan yoksaÇok cimriydi o be boş mezar bulsa ölecek
Sen yokken kumbarayi çağır buraya aga 😅Geliyorum birazdan bı yükleme yapayım.. maç alıcam.. az sabır
Is yapcaz daha senle, kafamdaki 1ci kişisin finans ekibini emrine amade edicemYazması gereken ben miyim sence
2 sene orda çalıştım sevemedim kumar olmayan bi yere gitmem lazımYavru vatana git reis, kibrisa guzel para dönüyor
Önce af dinleIs yapcaz daha senle, kafamdaki 1ci kişisin finans ekibini emrine amade edicem
Rusya iyidir, bi karıları bide vodkalari guzel2 sene orda çalıştım sevemedim kumar olmayan bi yere gitmem lazım
Şuan emin ol şu sanalda en güvendiğim kişi yoklukta olması bile onu bozmadı.. tüm site hesaplarım şifresi bilir hiç tereddüt etmem verirken.. hiçbir zaman dara koymadım onu.. çok şükür bir yanlışı asla olmadıDurumu yoktu onu biliyom ama o kadar da olmaz neyse kimin ne yaşadığını bilemeyiz ne hayatlar var
Mapustakiler af bekliyor onurcumÖnce af dinle
Aradan birkaç gün geçiyor açıyor engeli sportsbet 100 dolar veriyor diyorum 2 gün arıyor bonusuEngelliyorlardi he sonra, sesli güldüm mk
Gittin miRusya iyidir, bi karıları bide vodkalari guzel