- 3,376
- 5,479
- 113
Kardeşim maç ver demiştim sana buna mı oynayalımPorto 2.5 üst alana şimdiden afiyet olsun
Kardeşim maç ver demiştim sana buna mı oynayalımPorto 2.5 üst alana şimdiden afiyet olsun
Yok toplamTaraf mi diyosun reis
Bol sans57.5 üst aldım .. 3 adım kazanırsa herkese ikrakiye konuda olanlsra..
2557.5 üst aldım .. 3 adım kazanırsa herkese ikrakiye konuda olanlsra..
3 adım beklemem bu adımı takip etmek.icin dedim57.5 üst aldım .. 3 adım kazanırsa herkese ikrakiye konuda olanlsra..
Seni dedik işte ..istemediğinizi görmezden gelin çok zor değil seçenek var yok say
Bol şanslar reis57.5 üst aldım .. 3 adım kazanırsa herkese ikrakiye konuda olanlsra..
Topu devır mı aldın dost kimse kazanamıyor bütün kor topallar bu konuda heralde57.5 üst aldım .. 3 adım kazanırsa herkese ikrakiye konuda olanlsra..
Başkası verir o zaman diğer maçları3 adım beklemem bu adımı takip etmek.icin dedim
Atlet don pijama ne buldum basacam,qelirmi 😂😂Yok toplam
3.per 1 .perin aynisi gibi olcak sanirsam3 adım beklemem bu adımı takip etmek.icin dedim
Gidici57.5 üst aldım .. 3 adım kazanırsa herkese ikrakiye konuda olanlsra..
Alkole karsıyım 🤗Isyeyen varmiEkli dosyayı görüntüle 457378
Yine nerden kayip bonusu aldin la 😂😂Atlet don pijama ne buldum basacam,qelirmi 😂😂
izliyorum bende gol bekliyorum ama olmaz gibiPorto 2.5 üst alana şimdiden afiyet olsun
Biliom ben onu da masus takılıyorum arada . O da farkında zaten . Yoksa ciddi solemiom. Explo bu çok gol atar iyi forvet bu 😊😇😀☺Bu çocuğun üstüne gitmeyin görmeden gelin gelip konuda tartışma olmasın
2 yi de ben veririm ama üçü sen yap ikiden fazla maç bilemiyorumBaşkası verir o zaman diğer maçları