- 722
- 833
- 93
Bu geldi telafi ettik197.5 üst alındı
Bu geldi telafi ettik197.5 üst alındı
Zeledon kg var al dost Kostarika 0-0 2.yarı bir de bunu dene bakalım enişte farkını görAlındı
Kosta rikadan dayın mı aradıZeledon kg var al dost Kostarika 0-0 2.yarı bir de bunu dene bakalım enişte farkını gör
Almadiysan ben verim reis maçıSağlık olsun
Acun verdi maçı dostKosta rikadan dayın mı aradı
Akşam acundan yattık ya, dokunulmazliggi hangi takım alır etkinliği vardı 12-10 kırmızı takim aldı kaybettik 😅😅Acun verdi maçı dost
AlındıZeledon kg var al dost Kostarika 0-0 2.yarı bir de bunu dene bakalım enişte farkını gör
Şuan almiuorum daha beklemde kuponlar var bitsinler bakalım@bozkurt5353 197.5 geldi bi dene daha verimmi
Kazanan kuponlar amorti etse bari kaybedenleriŞuan almiuorum daha beklemde kuponlar var bitsinler bakalım
Ya ne demessin 5k saniyede gitti . Kasa boşKazanan kuponlar amorti etse bari kaybedenleri
Benim 2 . Kuponda won abi72.5 üst alındı
Birşey gelmedi kasayaBenim 2 . Kuponda won abi
Daha yansımadı yani bitmediBirşey gelmedi kasaya
Ceyrek bitsin sonuclanir kontrol edersin 2.30 gibi bisey varBirşey gelmedi kasaya
Sansta yok ki 2 adım da gelmişti demin,dur bakalım basladikYa ne demessin 5k saniyede gitti . Kasa boş
La hala adama akil veriyon bi sal adami da macini takip et simdi sana patlicak 😂😂😂Gelenler le 2.5 k filan olur kasa, sonra tekli kasa girilir, gene 5 k olur @bozkurt5353