- 14,392
- 4,742
- 113
Geçmiş olsun abi biraz uyu dinlen istersenYok birşey şimdi başına bı iş gelir benden bilme oylesine dedim.. yatıyorum ilaç içtim biraz toparlasam iyi yemek yemeye gidicem
Geçmiş olsun abi biraz uyu dinlen istersenYok birşey şimdi başına bı iş gelir benden bilme oylesine dedim.. yatıyorum ilaç içtim biraz toparlasam iyi yemek yemeye gidicem
Aleyküm selamSa iyi akşamlar
Araba var onunla ilgiliyim reis, toyota carola vision plus 1.5Yok birşey şimdi başına bı iş gelir benden bilme oylesine dedim.. yatıyorum ilaç içtim biraz toparlasam iyi yemek yemeye gidicem
Uyudum gündüz kafam kalkmadı biraz ateş düşürücü aldım toplarım..Geçmiş olsun abi biraz uyu dinlen istersen
Kahveyi sigarayi azalt toparlayana kadar abi saglam giyin terle biraz gecmis olsunYok birşey şimdi başına bı iş gelir benden bilme oylesine dedim.. yatıyorum ilaç içtim biraz toparlasam iyi yemek yemeye gidicem
Güzel hayırlısı varsa nasipte olsunAraba var onunla ilgiliyim reis, toyota carola vision plus 1.5
Çok kahve sigara içiyorum daha 2 ay olmadı ciğeri aldırdım akıllanmayız biz. Dün bide soğuk ictikKahveyi sigarayi azalt toparlayana kadar abi saglam giyin terle biraz gecmis olsun
Rapor ayarlattik bakalim, olursa alıcaz 1mden 400kya indirim , ful otomatikGüzel hayırlısı varsa nasipte olsun
Genemi hastalandın geçmiş olsunÇok kahve sigara içiyorum daha 2 ay olmadı ciğeri aldırdım akıllanmayız biz. Dün bide soğuk ictik
Hadi gunde 2 3 tane icersinde oda en cokÇok kahve sigara içiyorum daha 2 ay olmadı ciğeri aldırdım akıllanmayız biz. Dün bide soğuk ictik
Sakat için mi rapor iyi etmişsin.. sende kandır devletiRapor ayarlattik bakalim, olursa alıcaz 1mden 400kya indirim , ful otomatik
1m dan nasıl 400k indirdi la kesin araba airbag patlak 😀Rapor ayarlattik bakalim, olursa alıcaz 1mden 400kya indirim , ful otomatik
Yanıyor vücut ateş 🔥🔥🔥Genemi hastalandın geçmiş olsun
Rapor diyo adam la rapor olunca devlet babalik yapiyo 😂1m dan nasıl 400k indirdi la kesin araba airbag patlak 😀
Rapor uzerine 600k indirim var cano1m dan nasıl 400k indirdi la kesin araba airbag patlak 😀
3_4 teneke soğuk kahve ayrıca sıcak bayada içiyorum çayın hesabı yokHadi gunde 2 3 tane icersinde oda en cok
sen saat basi iciyon yapma bence
Sigarayı biraz azalt abi birde ekrana da fazla bakmaUyudum gündüz kafam kalkmadı biraz ateş düşürücü aldım toplarım..
Bizde kandiralim reis.bashekim cozcek Insallah ayarlicam dediSakat için mi rapor iyi etmişsin.. sende kandır devleti
Ilık suya gir sirke içYanıyor vücut ateş 🔥🔥🔥
Engelli şeyimi kankaRapor uzerine 600k indirim var cano