- 3,376
- 5,479
- 113
Salimler sağ salim umarım varırAllah'ım ben kurtarıcı melek miyim nedir bu kimseyi üzmek istemiyorum evinden ayrı Azerbaycan'a gitmesi gerek gidemiyor pasaport falan 2 bin 3 bin dolar borç istiyor .. kişiyi de tanıyalı 3 gün oldu emin olun 55 yaşında kendisi Ekli dosyayı görüntüle 457832
Verme abi kesin yalandır inanmaAllah'ım ben kurtarıcı melek miyim nedir bu kimseyi üzmek istemiyorum evinden ayrı Azerbaycan'a gitmesi gerek gidemiyor pasaport falan 2 bin 3 bin dolar borç istiyor .. kişiyi de tanıyalı 3 gün oldu emin olun 55 yaşında kendisi Ekli dosyayı görüntüle 457832
Allah kolaylık versin arkadaşa zor durumAllah'ım ben kurtarıcı melek miyim nedir bu kimseyi üzmek istemiyorum evinden ayrı Azerbaycan'a gitmesi gerek gidemiyor pasaport falan 2 bin 3 bin dolar borç istiyor .. kişiyi de tanıyalı 3 gün oldu emin olun 55 yaşında kendisi Ekli dosyayı görüntüle 457832
Bune simdi bee reisAllah'ım ben kurtarıcı melek miyim nedir bu kimseyi üzmek istemiyorum evinden ayrı Azerbaycan'a gitmesi gerek gidemiyor pasaport falan 2 bin 3 bin dolar borç istiyor .. kişiyi de tanıyalı 3 gün oldu emin olun 55 yaşında kendisi Ekli dosyayı görüntüle 457832
Hele dm gelAllah'ım ben kurtarıcı melek miyim nedir bu kimseyi üzmek istemiyorum evinden ayrı Azerbaycan'a gitmesi gerek gidemiyor pasaport falan 2 bin 3 bin dolar borç istiyor .. kişiyi de tanıyalı 3 gün oldu emin olun 55 yaşında kendisi Ekli dosyayı görüntüle 457832
La olum ne adamsin sen ya 😂Verme abi kesin yalandır inanma
Bende ameliyat olacam dost cok kazan 250k borc verAllah'ım ben kurtarıcı melek miyim nedir bu kimseyi üzmek istemiyorum evinden ayrı Azerbaycan'a gitmesi gerek gidemiyor pasaport falan 2 bin 3 bin dolar borç istiyor .. kişiyi de tanıyalı 3 gün oldu emin olun 55 yaşında kendisi Ekli dosyayı görüntüle 457832
Real görüştük gecen. Denk geldi araba yıkama yerinde biraz sohbet ettik dün yemek falan yedik zor durumu elimden gelse keşke de bilemiyorum evine falan gittimBune simdi bee reis
Yok gerek yok reis amanReal görüştük gecen. Denk geldi araba yıkama yerinde biraz sohbet ettik dün yemek falan yedik zor durumu elimden gelse keşke de bilemiyorum evine falan gittim
evine felan gittiysen başka tabiReal görüştük gecen. Denk geldi araba yıkama yerinde biraz sohbet ettik dün yemek falan yedik zor durumu elimden gelse keşke de bilemiyorum evine falan gittim
O bilir isini 45 yasinda adam laReis etme ne diyeyim o zaman 2.3 gün olmuş tanışalı sen ne dersin ki? 2 3 K dolar diyor adam az mı sence
Real de görüştüğünü bilmiyordum abi özür dilerim sen iyisini bilirsinReal görüştük gecen. Denk geldi araba yıkama yerinde biraz sohbet ettik dün yemek falan yedik zor durumu elimden gelse keşke de bilemiyorum evine falan gittim
Eyvallah reis tamamdırO bilir isini 45 yasinda adam la
bu dediğim şeyden bu arada hani sadece telegram konuşması sandım benevine felan gittiysen başka tabi
İlla gel dedi bı çayımı iç . Uğradım içtim kırmadımevine felan gittiysen başka tabi