- 3,700
- 1,327
- 113
100 ₺ hesabınızda son eklemeydi.11047912
100 ₺ hesabınızda son eklemeydi.11047912
Ben konuda aktif olanlara ekleme yapıyoruz zırt pırt gelene ekleme yok . Daha ekleme kimseye ne kendinden ne bendenİd iletebilirmisiniz
Kolay gelsin iyi geceler100 ₺ hesabınızda son eklemeydi.
1 tane mesaj yazmadın bu konuda bir desteğin yok. Boş beleş geldin. Ne adamsın sen . Adam da biraz emeğe saygı olur . Ne insanlar var yaw11047912
@Kumbarabet Destek ?Dostum teşekkür ederim kesene bereket olsun @bozkurt5353
Olası kayıpta kayıp bonusu alabilir miyiz @Kumbarabet Destek
Boşver kendi düşünmemiş söylesek ne fayada.. konuda aktif olanlara olacak artık ekleme .. bunu sitsteme oturtucam1 tane mesaj yazmadın bu konuda bir desteğin yok. Boş beleş geldin. Ne adamsın sen . Adam da biraz emeğe saygı olur . Ne insanlar var yaw
Kardeş hayırdır ? Geldim sordum. Zorla ekle ekle demedim. Adam yardımcı oldu kötü olan nedir ?1 tane mesaj yazmadın bu konuda bir desteğin yok. Boş beleş geldin. Ne adamsın sen . Adam da biraz emeğe saygı olur . Ne insanlar var yaw
Tenisler çok az basılıyor bende de aynı@Kumbarabet Destek bu limit çok kanka geri al yarısınıEkli dosyayı görüntüle 457911
Kumbara seninmi yoksa ortakmisin 😁Gidin oynayın kendi kasanizla bari kafa dinleyeyim bende
Kapatın konuyu tmmKardeş hayırdır ? Geldim sordum. Zorla ekle ekle demedim. Adam yardımcı oldu kötü olan nedir ?