- 14,426
- 4,744
- 113
Atmıyor izledim bilerekHadi alkmar bas 3 gol
Atmıyor izledim bilerekHadi alkmar bas 3 gol
Salih abimizin tek umudu sensin gibi abiSalih abinizin selâm mı var şans benden yana olsun göndereyim bunu Ekli dosyayı görüntüle 458488
Yemek işi nolduTamam beni beğenmiyorsan yoksay tuşu var daha benle konuşma Allahın varsa
İy 1 gol lazımHadi alkmar bas 3 gol
Bol sansHadi alkmar bas 3 gol
AynenSalih abimizin tek umudu sensin gibi abi
Abi pahalı min 250 diyor boşver ben peynir ekmek yedimYemek işi noldu
Parayi buldun galiba sesin cikmiyo 😂😂Salih abide uzaya gidicek herhalde bu kadar yüklü miktarla
Yok be daha takilmicam cok forum muhabbetine, zaten battikca batıyoz bu illette,artik tat tuz eğlencede kalmadı,daha da eskisi gibi aktif olmam, arada böyle sportsbet io tarzı bişey bulsak yeterliParayi buldun galiba sesin cikmiyo 😂😂
Suan oldugunuz yerde calismiyo mu bu adam abiSalih abinizin selâm mı var şans benden yana olsun göndereyim bunu Ekli dosyayı görüntüle 458488
Eyvallah takipteydim ama bana karşı Bi agresif tavırları var çözemedim butraguenonun yoksaydım artık benden öte gitsin kaç gündür senin bu konudan banlanma zamanın gelmiş felan nabıyosam sanki engelledim daha görmek istemiyorumRollingi takip et döner ekmek yersin 146 sayida suan @Salobalo12
Ule ben daha öylen yedim 150 yeAbi pahalı min 250 diyor boşver ben peynir ekmek yedim
Mezarciliga devam diyosun 😂😂😂Yok be daha takilmicam cok forum muhabbetine, zaten battikca batıyoz bu illette,artik tat tuz eğlencede kalmadı,daha da eskisi gibi aktif olmam, arada böyle sportsbet io tarzı bişey bulsak yeterli
O ne laMezarciliga devam diyosun 😂😂😂
Yok abi minimum 250 tl imis lokantanin paket servisi onu siyo 😂😂Ule ben daha öylen yedim 150 ye
Öyle deği abi minumum sipariş tutarı min 250 diyor parası o değil zatenUle ben daha öylen yedim 150 ye
Bonus avcilgiO ne la