- 56,905
- 31,225
- 113
Ama kötü kacti valla o kadar maca yazik saglik olsunSıkıntı yok 100 TL zarar var bu kuponda
Ama kötü kacti valla o kadar maca yazik saglik olsunSıkıntı yok 100 TL zarar var bu kuponda
Hee o da ggittiBittiydi dimi senin roll @butragueno
Ağa ben çok maç yapar vurursan vururum öyle tek maç sevmiyorum bu kupon gene en az seçimim.. ben 7.8.9 maç secerim vurunca 50k 100k gelsin.. çokta vurdum böyle.. çok şükür kasalarımız 50k altına inmediAma kötü kacti valla o kadar maca yazik saglik olsun
Kuruduk muHee o da ggitti
İyi bari abi2 gol atıp yattı üstüne 20 dakkika iyi oldu.. bende sıkıntı yok ben bastığımı aldım
Yapiyosun bu sporu demiroren senin yaninda ot yemisAğa ben çok maç yapar vurursan vururum öyle tek maç sevmiyorum bu kupon gene en az seçimim.. ben 7.8.9 maç secerim vurunca 50k 100k gelsin.. çokta vurdum böyle.. çok şükür kasalarımız 50k altına inmedi
Şansın daim olsun abi inş hiç düşmezsinAğa ben çok maç yapar vurursan vururum öyle tek maç sevmiyorum bu kupon gene en az seçimim.. ben 7.8.9 maç secerim vurunca 50k 100k gelsin.. çokta vurdum böyle.. çok şükür kasalarımız 50k altına inmedi
Demekki sen dogrusunu yapiyon dost bjz tek gidiyoz patliyoz hep düşuk oran cok mac mantikliAğa ben çok maç yapar vurursan vururum öyle tek maç sevmiyorum bu kupon gene en az seçimim.. ben 7.8.9 maç secerim vurunca 50k 100k gelsin.. çokta vurdum böyle.. çok şükür kasalarımız 50k altına inmedi
Mantıklısı o zaten ama işte böyle bı alkmar gibi yapan da oluyor arada .. ama getirisi büyük fazla maçın sabahtan seçimleri yapipp atican 4_5 maç. Bak sen 2 basket verdin geldi .. yanına juve kazanır bjk 2.5 üst .. Bilbao kazanır deyip 500 TL atsan .. en az 6&7k gelirdi sanaDemekki sen dogrusunu yapiyon dost bjz tek gidiyoz patliyoz hep düşuk oran cok mac mantikli
Tamamen bizim ki sabirsizliktan tek mac oynayip tak tak sonuclansin istiyoruz yoksa para kombinede dogruMantıklısı o zaten ama işte böyle bı alkmar gibi yapan da oluyor arada .. ama getirisi büyük fazla maçın sabahtan seçimleri yapipp atican 4_5 maç. Bak sen 2 basket verdin geldi .. yanına juve kazanır bjk 2.5 üst .. Bilbao kazanır deyip 500 TL atsan .. en az 6&7k gelirdi sana
Dogru diyorsun dost zaten bazi siteler freebet veriyor 5 mac %50 6 mac %60 onlarda denemek daha mantikli gitsede bisey kaybetmiyonMantıklısı o zaten ama işte böyle bı alkmar gibi yapan da oluyor arada .. ama getirisi büyük fazla maçın sabahtan seçimleri yapipp atican 4_5 maç. Bak sen 2 basket verdin geldi .. yanına juve kazanır bjk 2.5 üst .. Bilbao kazanır deyip 500 TL atsan .. en az 6&7k gelirdi sana
Hep ayni bea 😂Kimler var konuda bı sayı alayım beyeninn bu mesajı
2 suanlikYokmu kimse
Biz sana yeteriz aslannnnnnn 😂😂Yokmu kimse
Du bakam belki gelen olur2 suanlik
Her zaman burdayızKimler var konuda bı sayı alayım beyeninn bu mesajı