Neden karışsın o adamın dili yok cevap yazamıyor haksız olduğu içinBura karışacak galiba ben az afk olayım
Neden karışsın o adamın dili yok cevap yazamıyor haksız olduğu içinBura karışacak galiba ben az afk olayım
Nerden bilsin hepimiz kumarbazız cekım ıcın 50 lazım 100 lazım diyo bir daha da cevap vermıyor parayı alıpAtanlarında suçu var dost
Dm attım dost
O yüzden demedim canım eniştem dağıtım var ya şimdi ondan dedim canım eniştemNeden karışsın o adamın dili yok cevap yazamıyor haksız olduğu için
Olayın iki ucu boklu değnek işte enişte şikayet etsen sende hatalısın ama çekiliş kuralına göre hakkı varNerden bilsin hepimiz kumarbazız cekım ıcın 50 lazım 100 lazım diyo bir daha da cevap vermıyor parayı alıp
HallediceZ biraz sabır daha evorton maçı sonuç almadıDm attım dost
Sorun yok dostHallediceZ biraz sabır daha evorton maçı sonuç almadı
Ben senden parami almisimBu beğenip.gulenler iki gün önce dmden dileniyordu taladro sana attigim parayı geri at
Hayır lavuklar bir de 2-3 hesap kullanıyor bizim bi arkadaşı 2 ayrı hesaptan çarpmış sonradan uyandım diyor baktım isimler aynı 😁😁Olayın iki ucu boklu değnek işte enişte şikayet etsen sende hatalısın ama çekiliş kuralına göre hakkı var
Saygılar efendimEnisteyi dinlemekte fayda var takip ettigim kadariyla kolay kolay kimseye atma etme olayı yapmıyor o adam saygılar bol şans cumleten
@Shellac bu çekilişi siz yaptiniz bu ekran resmi sıkıntılı birşey yok.. 6 kişiye 300 olan konuda yaptığınız çekilişBu kişiler konuya gelsin ödemeler yapılacak papel ile . 6 kişiye 300 TL Ekli dosyayı görüntüle 459119
Dost dm kapalı nasılsın biz seninle diğer taraftan tanışıyoruz orda da konun vardı fakir babasisin😍😍😍
Takibe aldım dm açık sanaDost dm kapalı nasılsın biz seninle diğer taraftan tanışıyoruz orda da konun vardı fakir babasisin😍😍😍
Böyle insanları tutmayın iyi oldu.. vermiş çekilişte geri istiyor ne saçma düşünceCemadrian
Başka platformda başarılar dostum
Forumun huzurunu kaçırmayın.
Ara sıra mac alırım knk dm icin banada acar misin?Takibe aldım dm açık sana