- 31,888
- 13,783
- 113
Düş peşindeysen düş peşimeMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
Merhabalarrr
Düş peşindeysen düş peşimeMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
120k var demi kasadaAltyapı tarafından sonuçlanmaktadır kuponlar. Gerekli Bilgi İletildi Kısa Sürede İşleme Alacaklardır.
Kısa sms olarak atcktum sıqmadı wp den ekran resmini atıom oradan okursanDm bozuldu acilmiyo yavvvvv
Üye gizliliği birinci kuralımız söyleyemiyoruz malesef120k var demi kasada
Bizim ıd ler sende vardi dimi kral 😂😂Üye gizliliği birinci kuralımız söyleyemiyoruz malesef
Ee adam 120 k diyor özel oranda tutarsa napcan 🤣 tedirgin olmalimiyiz @Kumbarabet Destek 🤣🤣Altyapı tarafından sonuçlanmaktadır kuponlar. Gerekli Bilgi İletildi Kısa Sürede İşleme Alacaklardır.
3152313131 doqrumudur efendimBizim ıd ler sende vardi dimi kral 😂😂
Bakarmısınız parazula harici ödeme olmasın benim hesaptan .. farklı bı yöntem olursa ben bilgi veririm .. ama devamlı parazula bilgin olsun iletirsin finasn birimine .. sadece parzula kullaniyorum sizdeÜye gizliliği birinci kuralımız söyleyemiyoruz malesef
Endişeye Mahal Yok EndişeyeEe adam 120 k diyor özel oranda tutarsa napcan 🤣 tedirgin olmalimiyiz @Kumbarabet Destek 🤣🤣
Adam saniyede 300k ödüyor rahat olunEe adam 120 k diyor özel oranda tutarsa napcan 🤣 tedirgin olmalimiyiz @Kumbarabet Destek 🤣🤣
Bir gün bunu bende yazacam bugün çok yakindim kazanan kuponu takip edip begenmemisim gitmişim kaybedeni begenmisim . Alamadık takibi 🤣🤣@bozkurt5353 bi dm bklblrmsn?
Ben baska platform adımınkullanmisim.şu uyarıların bazen o kadar yersiz ve anlamsızki.okumamissin bile yazdıklarimi eminim ki
Ban yicen napiyon laBen baska platform adımınkullanmisim.şu uyarıların bazen o kadar yersiz ve anlamsızki.okumamissin bile yazdıklarimi eminim ki
Konuşmayın abi başka yer yapmayın ban yersiniz bisverin maziyi.. burası bizim gibi davranın destek olun buraya forumaBen baska platform adımınkullanmisim.şu uyarıların bazen o kadar yersiz ve anlamsızki.okumamissin bile yazdıklarimi eminim ki
Tek yiyen tek öluyo gedsoncumYavru kurtlarım geldim şimdi nasılsıniz
Allah çarsını pazar etsinBir gün bunu bende yazacam bugün çok yakindim kazanan kuponu takip edip begenmemisim gitmişim kaybedeni begenmisim . Alamadık takibi 🤣🤣
Dost konuda para talebi veya para lafi gecirmemeye ozen goster sana zahmetBir gün bunu bende yazacam bugün çok yakindim kazanan kuponu takip edip begenmemisim gitmişim kaybedeni begenmisim . Alamadık takibi 🤣🤣