- 3,376
- 5,479
- 113
tebrikler abi güle güle harca
TeşekkürlerTebrikler abi hayrını gör
tebrikler abi güle güle harca
TeşekkürlerTebrikler abi hayrını gör
Dur be olum mod dusurme bu saatler dilber saatleri
Kumbarada kişiler değil gönüller baz alınır her üye aynı hız ve kaliteye erişsin diye çalışmaktayız Aradığın Fark Kumbara'da .O patrona özel galiba 😂
Eeeeee ekleme noldu 😂😂😂Kumbarada kişiler değil gönüller baz alınır her üye aynı hız ve kaliteye erişsin diye çalışmaktayız Aradığın Fark Kumbara'da .
Dinleyeceqim şuanda bi ticaret var onu halledeyim 😂
@Kumbarabet Destek imzayı attıKumbarada kişiler değil gönüller baz alınır her üye aynı hız ve kaliteye erişsin diye çalışmaktayız Aradığın Fark Kumbara'da .
Denemek lazım efendim 2 aydır çekemiyoruz elbet 1 gün inşallahKumbarada kişiler değil gönüller baz alınır her üye aynı hız ve kaliteye erişsin diye çalışmaktayız Aradığın Fark Kumbara'da .
Eyvallah onu yapıyorum ama halkım yokmuş aman boşver. Beş sıfır sıfır, gözüm açık gidicek betkolikte para kalırsa. Kurşuna dizin beni. İyice sinyal değil 4lüler yanıyorRolling kupon oluyor maçlar oluyo. Bizde totem ediyoruz yani takip edip sinerji yazıp olursa oluyor. Hepsi bu kral. Hoşgeldin
Ula bide aşık bu bizim demirbaş 😁😂😁😁😀😀😀
Hiç sevgilim olmadı bu yaşıma kadar abi daha kız eli tutmadım yaş 28 olduUla bide aşık bu bizim demirbaş 😁😂😁😁😀😀😀
Hergun yeni yasina mi giriyon la sen 😂Hiç sevgilim olmadı bu yaşıma kadar abi daha kız eli tutmadım yaş 28 oldu
Hergun yeni yasina mi giriyon la sen 😂
Kimlik mi atayım illa la 😂 2 ocakta 28 yaşına girdim işteHergun yeni yasina mi giriyon la sen 😂
senden baya küçüğüm abi ben :=)Kimlik mi atayım illa la 😂 2 ocakta 28 yaşına girdim işte
Kendini niye gomuyosun la tutmadiysan olmadiysa sende kalsin 😂Kimlik mi atayım illa la 😂 2 ocakta 28 yaşına girdim işte
Elbette olacak içinde olsun yeterki o kendisi geliyor sen içini temiz tut yeterki .TmmiHiç sevgilim olmadı bu yaşıma kadar abi daha kız eli tutmadım yaş 28 oldu
Ayıp birşey değil ki kız eli tutmamakKendini niye gomuyosun la tutmadiysan olmadiysa sende kalsin 😂
Kanka ozelden bonus istedik hic cekim yok diye.biz fakirlere bonus dagitma kurumu degiliz dedi.😄😄😄 Patronun ödemeyi yaptilar bak anında .garibin yuzune siteler bakar mı😄Eeeeee ekleme noldu 😂😂😂
Dur isminide tahmin edeyim salobalocugum bas harfi s son harfi h 😄😄😄Kimlik mi atayım illa la 😂 2 ocakta 28 yaşına girdim işte
EvetKanka ozelden bonus istedik hic cekim yok diye.biz fakirlere bonus dagitma kurumu degiliz dedi.😄😄😄 Patronun ödemeyi yaptilar bak anında .garibin yuzune siteler bakar mı😄
Dur isminide tahmin edeyim salobalocugum bas harfi s son harfi h 😄😄😄