Abi bizide sevindir 😂Uymadiniz heralde
Abi bizide sevindir 😂Uymadiniz heralde
Bi bana qelmiy buBı 200 TL var gene size gumar için biri rol yapar iyilik akımı eklemiş wp de gördüm Ekli dosyayı görüntüle 459263
Burdayız abiBı 200 TL var gene size gumar için biri rol yapar iyilik akımı eklemiş wp de gördüm Ekli dosyayı görüntüle 459263
Banada eklenimiyolarBi bana qelmiy bu
Tebrikler
Çıktığından belli bi sitemi ne eklediydi bana😂Banada eklenimiyolar
Eko yapsın abi @AekremBı 200 TL var gene size gumar için biri rol yapar iyilik akımı eklemiş wp de gördüm Ekli dosyayı görüntüle 459263
Hiç birine 2 defa yatırım yok benim ondandır belkiÇıktığından belli bi sitemi ne eklediydi bana😂
Bu sefer başarırız 😂Eko yapsın abi @Aekrem
Bnm var qene yok😂Hiç birine 2 defa yatırım yok benim ondandır belki
İyi geceler dostEkledik ya size bugün verdim çekimi de gelwmz bu şimdi uyrsam sizde uyuyun
Bu saatte mi😱Ekledik ya size bugün verdim çekimi de gelwmz bu şimdi uyrsam sizde uyuyun
Tamam abi sen uyu ben zor uyuyup kolay kalkanlardanım. Üstünü sıkı ört hastalanma abi havalar soğudu kıyamam sana ç💖💖💖💖Ekledik ya size bugün verdim çekimi de gelwmz bu şimdi uyrsam sizde uyuyun
Fizli siteÖdemişler amkk gece gece havaleyi hemde anında Ekli dosyayı görüntüle 459264
200 de ne var abi 200k değil yaÖdemişler amkk gece gece havaleyi hemde anında Ekli dosyayı görüntüle 459264
Papel varmı?Bu saatte mi😱
Havale gelwmz dedim bu saatte200 de ne var abi 200k değil ya
VarPapel varmı?