- 3,376
- 5,479
- 113
Güle güle harca kumara verme yeÖdülü aldım eyvallah kesene bereket reis @bozkurt5353
Güle güle harca kumara verme yeÖdülü aldım eyvallah kesene bereket reis @bozkurt5353
Yavaş yavaş baş ağrısı çok oluyor .. bak yemek lazım kalkınca rakı baş ağrısı yapıyorAyılamadin mı daha abramovic @bozkurt5353
Şuraya bı kupon bırakayım biz yapamadık belki bozkurt abi yaparGüle güle harca kumara verme ye
Sen bu rolling yap payco mu vardı sendeAyılamadin mı daha abramovic @bozkurt5353
Sabah sabah bakamamŞuraya bı kupon bırakayım biz yapamadık belki bozkurt abi yapar
En pisi rakının yaptıgı baş agrısı ya sanki kafanda filler sevisiyo gibi oluyoYavaş yavaş baş ağrısı çok oluyor .. bak yemek lazım kalkınca rakı baş ağrısı yapıyor
Papel paruzulaSen bu rolling yap payco mu vardı sende
Tmm yaz biriniPapel paruzula
Wiski gekecek birinden bakalım o zaman ağrımaz başım hafta sonuna gelsin haEn pisi rakının yaptıgı baş agrısı ya sanki kafanda filler sevisiyo gibi oluyo
Yazdim dm denTmm yaz birini
Dm atınca söyle dm dolu bakamıyorumYazdim dm den
Sanırım pazartesi ulasir ama ulasir 😎Wiski gekecek birinden bakalım o zaman ağrımaz başım hafta sonuna gelsin ha
İyi bakalımSanırım pazartesi ulasir ama ulasir 😎
Dm attim teşekkürler tekrarDm den papel yazarmısın
Aga su mevzuyu çözelim artıkİyi bakalım
Aleyküm selam güle güle harcaSelamın aleyküm gece ödül gelmiş @bozkurt5353 kesene bereket kumara gitmedi