- 32,187
- 15,864
- 113
ya bırak bundaki hava boş hava basıoHadi bakalim
ya bırak bundaki hava boş hava basıoHadi bakalim
Öyle birşey varsa ben çözerim sorun olmasınYok öyle bişey değil
Yalan söyleme usta tam yazıodum kapalıbenımde
yok dost bunlR şakacı tayfa TolgshowÖyle birşey varsa ben çözerim sorun olmasın
Sorunum olan kişiler var ama götler dönmuyo mesajlara tgde hesap silmişlerÖyle birşey varsa ben çözerim sorun olmasın
yuh be kardeşimSorunum olan kişiler var ama götler dönmuyo mesajlara tgde hesap silmişler
Verdiğim maçlarda 2/2 yaptin cok iyiyimbenımde
Yok abi kimseden borç alıp vermem forumlarda başka bi durumdu hatırladım diyinceAlacak verecek mi var aranızda?
Ne yuh olm sokaktan mi topluyoruz parayiyuh be kardeşim
Tmm kardesim hani dedim alacak verecek için girmemezlik yaoma foruma yaz banaYok abi kimseden borç alıp vermem forumlarda başka bi durumdu hatırladım diyince
Banamı sordun dağıtırken ne bu sitem ben naptım oysa televizyon izliodumNe yuh olm sokaktan mi topluyoruz parayi
Deli buBanamı sordun dağıtırken ne bu sitem ben naptım oysa televizyon izliodum
kardo bu ona özel mi ona göre bi kredi çekimde foruma girmessem haberin olsnTmm kardesim hani dedim alacak verecek için girmemezlik yaoma foruma yaz bana
bb biladerDeli bu
Reis bi forum açıldı neydi adı çay amblemi vardı. Forumsohbet miydi neydiSen benden önce nasıl üye oldun buraya beni satmışmıydın yoksa diğer tarafta
Eksik olma abi sagolasin düşüncen için yok forumlarda borç almam kimseden öyle bisey olsa borcuna sadigimdir ama iste maddi sıkıntılar bide iş güç vakit bulamıyorum pek teşekkkür ederim tekrar abiTmm kardesim hani dedim alacak verecek için girmemezlik yaoma foruma yaz bana
Yok kardeşim destegimi esirgemem guZel kişilerden pekte tanımam kendisini yazıları hoşuma gittikardo bu ona özel mi ona göre bi kredi çekimde foruma girmessem haberin olsn
Senle zaten bı yerdeydik.. boş ver başka forum ismi vermeReis bi forum açıldı neydi adı çay amblemi vardı. Forumsohbet miydi neydi
Sonra birşeyler oldu falan fistan ben hiç hatırlamıyorum oralarıSenle zaten bı yerdeydik.. boş ver başka forum ismi verme