- 14,404
- 4,743
- 113
Burası boşaldı herkes tarafını seçti galiba
Sende bi snickers ye, tarafını seçBurası boşaldı herkes tarafını seçti galiba
Snickers alacak param yokSende bi snickers ye, tarafını seç
Bozkurt abin ısmarlarSnickers alacak param yok
Kumarda kaybeden aşkta kazanır, senin sonun iyi olucakBu hayatta hep YANLIZ kalıyorum nedendir anlamadım.
Ben birşey istemiyorum beklemiyorum kimseden memo beni anlamadınız hala ne diyeyimBozkurt abin ısmarlar
As abi iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsınS.aleyküm dostlar nasilsiniz
Cok sukur dost ben ise geldimAs abi iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
Taraf belli bizim . Biz gitmeyiz. Hepsi belli eder kendini merak etme bozkurt görür .Burası boşaldı herkes tarafını seçti galiba
Biz doğrudan yanayız çok şükür. İnsanları ikiye bölenlerden değiliz.Taraf belli bizim . Biz gitmeyiz. Hepsi belli eder kendini merak etme bozkurt görür .
Helal dostBiz doğrudan yanayız çok şükür. İnsanları ikiye bölenlerden değiliz.
Benden sizlere gelsin.
İyi abi ne güzel iş olsada bizde çalışsakCok sukur dost ben ise geldim
Explo. Bozkurt un işi var. Bak kral iyi tanıyorsun sende bilirsin . Fazla sık boğaz ettin mi biliyorsun iyi bırak zaten işi olmasa gelir kral sen bari yapma bunu . Herkes gitti sende gittin bani yedin. Boşver kral .
La bisi mi yaptik hemen oyle boyle gelince yazarExplo. Bozkurt un işi var. Bak kral iyi tanıyorsun sende bilirsin . Fazla sık boğaz ettin mi biliyorsun iyi bırak zaten işi olmasa gelir kral sen bari yapma bunu . Herkes gitti sende gittin bani yedin. Boşver kral .
Ayıp edion bak . Seni severim eski yerdende abi kardesiz. Birsey demeyeceğimLa bisi mi yaptik hemen oyle boyle gelince yazar