- 17,579
- 4,944
- 113
Ya da cehennenim dibineIlk turk uzaya gitti sende burdan birini yollarsin artik 😂
Ya da cehennenim dibineIlk turk uzaya gitti sende burdan birini yollarsin artik 😂
Aynen ama kılçıkları temizlemek lazımO ne abi yeniyomu
Maşallah diyelim nazar değmesinBı istima daha mı alsak ne verdikçe geliyor fazlası
Bize yapma bari bi mazimiz var 8 kere transfer yaptik 3 dakikada anımız var 😂😂Aynen ama kılçıkları temizlemek lazım
Seni gorunce aklima baska bisi geliyo 🤣Maşallah diyelim nazar değmesin
Bize gelen giden yok dost adımızı kullanıp dolandırmasınlar seniBize yapma bari bi mazimiz var 8 kere transfer yaptik 3 dakikada anımız var 😂😂
Ben senin konusmandan anlarim ama inanmiyosaann ahaaa keskin dayiya sor 😂😂😂Bize gelen giden yok dost adımızı kullanıp dolandırmasınlar seni
Keskin dayı yaslı dost yaşlandık diyoz ama kabul etmiyor geçen 5 liradan ceviriyom diye 500 de 100 spin atmış nereye gitti bakiye diye destekle kapışıyorduBen senin konusmandan anlarim ama inanmiyosaann ahaaa keskin dayiya sor 😂😂😂
Ahahhahahaha dayım ya saşirmisken buyuk sasirayim demis 😂😂Keskin dayı yaslı dost yaşlandık diyoz ama kabul etmiyor geçen 5 liradan ceviriyom diye 500 de 100 spin atmış nereye gitti bakiye diye destekle kapışıyordu
As dostSa geldim
Aleyküm selamSa geldim
Anneme ilaçlarını verdim abi 10 dk lığına gittim yine won çekmişsin 😂 sabaha işkembe içecen herhal 😂Aleyküm selam
Ekmegin icini al ye biraz2 saattir hıçkırık tuttu nasıl geçiyor bu bilen var mı
Nefesini bi süre tut bırak bi kaç kez yap2 saattir hıçkırık tuttu nasıl geçiyor bu bilen var mı
Devamı geliyor mu tekliden beri takip ediyoruz hem sen kazan hem bizde küçük ödüller kazanalım dost 😀Aleyküm selam
Dur la bu birakmayi unutur ölür falan ekmek ici yesin 😂😂Nefesini bi süre tut bırak bi kaç kez yap
Nefesini tut.d2 saattir hıçkırık tuttu nasıl geçiyor bu bilen var mı