Gedson 2000 için uğraşmaz dost onun forumdan günlük şans parası en az 10 binHırsızı bulduk gedsonn 2000 lazım mış almış şaka ya
Gedson 2000 için uğraşmaz dost onun forumdan günlük şans parası en az 10 binHırsızı bulduk gedsonn 2000 lazım mış almış şaka ya
Yok la 5 fark@ddd8 1.per bitti 16 19 2.pwr 6 farkla almamız lazım
Al dükkan senin bitin ce ne Alcan bakalım2 bin daha alıyorum teşekkürler şimdiden
16 22 bitti 1 per 8 fsrk lazım 2 perYok la 5 fark
Teşekkürler ✋ ne sağlıkÖduuler gonderildi kesene bereket @bozkurt5353
Bol şanslar reisHaydi herkes gitsin kumara bende bu kahve içeyim bı slot atayım gelirim
PekiHaydi herkes gitsin kumara bende bu kahve içeyim bı slot atayım gelirim
Kesene bereket 300 yapmam lazım şans dile 🤣Haydi herkes gitsin kumara bende bu kahve içeyim bı slot atayım gelirim
Bol şans dostHaydi herkes gitsin kumara bende bu kahve içeyim bı slot atayım gelirim
Şeytanları gördün mü abi pragmatikte max bet ayarını nereye koymuslar yanlışlıkla bas 500 den çevir diye bunları var ya kör testereyle kesicen Salo yapar o işiBol şans dost
Dikkat et 4 ri diye benim gibi 500 ri den cwvirme🙂
Saol aBiTeşekkürler ✋ ne sağlık
Enişte ben o slot işini harbi yaptım 4 tl şandım 80 tl sen cwviemisim ama ilk cevirmede yüksek kazanç verdi 10 k kazanmıştım 600 kasaylaGedson 2000 için uğraşmaz dost onun forumdan günlük şans parası en az 10 bin
Sağlık olsun.16 22 bitti 1 per 8 fsrk lazım 2 per