- 3,376
- 5,479
- 113
Kazancctan ben birşey almayacagim konudakikere dağıtım olacak. Devam edelim rolling yapmaya.. yapan kişi 400 alır cekilir
Gel bana knka yatarsa bendensinKazancctan ben birşey almayacagim konudakikere dağıtım olacak. Devam edelim rolling yapmaya.. yapan kişi 400 alır cekilir
Yav bir susSıra bidaha döndüğünde bu işi bitek başaran ben olcak, begenin şimdiden yorumu
Ben basarcam aq o sıra döndüğünde aha yaz buraaaYav bir sus
Mevzu ne tam olarak iki hamle miKazancctan ben birşey almayacagim konudakikere dağıtım olacak. Devam edelim rolling yapmaya.. yapan kişi 400 alır cekilir
Bol şans abiKazancctan ben birşey almayacagim konudakikere dağıtım olacak. Devam edelim rolling yapmaya.. yapan kişi 400 alır cekilir
Hedef 1k civarı.. 400 sana.. gerisini konuda takip edenlere pay ederimMevzu ne tam olarak iki hamle mi
Sağlık olsun dostKb dostum @bozkurt5353
Harbi bisey varoğlum konunun büyüsü bende başladı hep o polonya yarım sayıdan bu büyüyü ancak ben bozabilirim halledicem ondan sonra bu konu hep kazancak
Ateş 🔥 olsun ki duman çıksın.. yakında 2k yap 200 al diyeceğim hele şimdi alıştırıyorumO değilde herkes fena hirslandi, @bozkurt5353 knka bedava spin verip ağına düşüren siteler gibisin,daha da tetikledin bizi 😅😅😅
la bende anlamadım mucize gibi bişey oldu konuda mı cenabetlik var çözemedimHarbi bisey var
Hayırlı geceler.. Allah kolaylık versin bende iş yok güç yok . Yat aşşa ser taasssa işimizBen yatayim 6.30 da kalkicam iş var Allah rahatlık versin hepinize nasibiniz bol olsun
bzdeki iman gücü ile herşey yaparız sonunda para var ya ah para gibi awAteş 🔥 olsun ki duman çıksın.. yakında 2k yap 200 al diyeceğim hele şimdi alıştırıyorum
Amin sağolasin en güzeli abi emekliliği sayıyom bende şimdiden 😂Hayırlı geceler.. Allah kolaylık versin bende iş yok güç yok . Yat aşşa şer taasssa işimiz
Hee iyi emeklilik varsa yakın mı? Benim 4. Ayda oluyor eyt vurdu ordanda gelir az birşey yeterEn güzeli abi emekliliği sayıyom bende şimdiden 😂