- 27,800
- 23,032
- 113
Sanada tilt oldum nerde bişey paylaşsa biri sinyaldesin ama paran varken ne konu açarsın ne foruma uğrarsınBende talip olabilirim ♥
Sanada tilt oldum nerde bişey paylaşsa biri sinyaldesin ama paran varken ne konu açarsın ne foruma uğrarsınBende talip olabilirim ♥
Yat uyuSıra bende mi ki acaba 😅
Sırayla https://youtube.com/shorts/OJtJcAYQUpU?si=dgeDbKrC38QgX5fqsıra bende kardo halledicem dur ssn 😀
Bu yaparO yüzden ben geldim 😀
İlk dostum son düşmanım selamlarBu yapar
Düşman olduğumuzu şuan öğrendimİlk dostum son düşmanım selamlar
Etkinlik yaptım daha önce dostum, etkinlik yapmasam dahi bir sürü forumdaki insanların yararına paylaşım yapıyorum zaman zaman. Rolling için talip olmama neden bu kadar gıcık oldun ki ? Sıra varsa beklerdik ben sadece talip olabilrim dedim, param genelde olmuyor zaten borçlara kiraya gidiyor.Sanada tilt oldum nerde bişey paylaşsa biri sinyaldesin ama paran varken ne konu açarsın ne foruma uğrarsın
O zaten film repliği uzun süredir konuşmadığımızdan 😀Düşman olduğumuzu şuan öğrendim
kıskanma beni biladetBu yapar
son düşmanım ilk dostum değilmiydi o kardoİlk dostum son düşmanım selamlar
Joe yapacak sonra sen yaparsın. Zaten kapatırız dükkanı sonraİlk dostum son düşmanım selamlar
1 tane konu açmışsın onun haricinde sürekli görüyorum sinyal halindesin yeri gelince 6k ezdim 5k çektim falan bu tarz insan sevmiyorum salça olasım geliyo direktEtkinlik yaptım daha önce dostum, etkinlik yapmasam dahi bir sürü forumdaki insanların yararına paylaşım yapıyorum zaman zaman. Rolling için talip olmama neden bu kadar gıcık oldun ki ? Sıra varsa beklerdik ben sadece talip olabilrim dedim, param genelde olmuyor zaten borçlara kiraya gidiyor.
Öyle birşeyler işte 😀kıskanma beni biladet
son düşmanım ilk dostum değilmiydi o kardo
O zaten film repliği uzun süredir konuşmadığımızdan 😀
Son 3 ben sonra kapatırız dükkanı 😅Joe yapacak sonra sen yaparsın. Zaten kapatırız dükkanı sonra
bu cahil bilmez dost onlarıÖyle birşeyler işte 😀
Nerde dedim ben 6k ezdim 5k çektim diye dostum ? Adam sordu kayıp bonusunu alabildin mi haftalik diye ona söyledim. Kendi kendine niye tribe giriyon.1 tane konu açmışsın onun haricinde sürekli görüyorum sinyal halindesin yeri gelince 6k ezdim 5k çektim falan bu tarz insan sevmiyorum salça olasım geliyo direkt
Sağol dost . Çevrim şartımız ne 😀Joe yapacak sonra sen yaparsın. Zaten kapatırız dükkanı sonra
Relax 😎Joe yapacak sonra sen yaparsın. Zaten kapatırız dükkanı sonra
Kime handikapli oynicagini bile ayarlamışsındır sen 😂😂Son 3 ben sonra kapatırız dükkanı 😅