- 20,957
- 10,762
- 113
Nikaragua ligine oyna. 😂
şimdi ben nba başlayınca oynayım diyordum da öyle mi yapım yoksa zaman kaybetmeyelim şimdi canlı oynamı diyorsunNebyapiyoz anlamadim
ben nba diye güvendim kendme he siz diyorsanız oynayın okeŞoyle düşün hem siradaki var hem o kadar bekleyip kaybetmek var o daha cok koyar
@Explosen16 sever öyle işleriNikaragua ligine oyna. 😂
O zaman ilk ben başlayayım @bozkurt5353 Bitince başlasın dostumuzşimdi ben nba başlayınca oynayım diyordum da öyle mi yapım yoksa zaman kaybetmeyelim şimdi canlı oynamı diyorsun
Saat kaçta ben bakmadım geç vakitse bilmemben nba diye güvendim kendme he siz diyorsanız oynayın oke
Canlıdan döşeben nba diye güvendim kendme he siz diyorsanız oynayın oke
3 de başlıo neyse o zaman brezilya oynıca mscbur sevmem hiçSaat kaçta ben bakmadım geç vakitse bilmem
Marley devam etsin o zaman az bekle bakalım3 de başlıo neyse o zaman brezilya oynıca mscbur sevmem hiç
YemeÇok şükür bugünde haram yemedim
Yaw kazanda gerisi önemli değil yapstir3 de başlıo neyse o zaman brezilya oynıca mscbur sevmem hiç
başladım bile kanka ısrar coktuMarley devam etsin o zaman az bekle bakalım
Bol sansKupon 1
Oooo vaav maça gelKupon 1
NCAA mı aman tüh euzu...Kupon 1
Sen sonra başla o zamanO zaman ilk ben başlayayım @bozkurt5353 Bitince başlasın dostumuz
hiç oynamam ncaa ama bakalım brezilya flamengo ve portekiz ligi arasında kaldım bi anda bunu aldımOooo vaav maça gel