- 17,579
- 4,944
- 113
o nedır onlar yok kı bende payfıx var sadePayco parazula hesap bilgisi yaz bana .özelden .. şu rolling bitsin sen başla
o nedır onlar yok kı bende payfıx var sadePayco parazula hesap bilgisi yaz bana .özelden .. şu rolling bitsin sen başla
vurursan at buraya golgesınde serınleyek ben de bıraz slota sardım son zamanlar hıc bır pok atmıyor max 1k verdiBen slot ceviriyorum arada bakarım
Yok kasa veriyorum ben.. kurallar 200 kasa . Hedef 1k.. 400 sana .. 400 bana.. 200 konudan 2 kişiye dağıtımBen maç verecez zannediyorum😂😂
Oooo iyimiş ben okeyim 😂Yok kasa veriyorum ben.. kurallar 200 kasa . Hedef 1k.. 400 sana .. 400 bana.. 200 konudan 2 kişiye dağıtım
okey kullan keyfıne bakOooo iyimiş ben okeyim 😂
Betcornerin %100 nakitini al slot için ben günlük aldım baya çektim.. bugün riks birimi %100 alımına engel atmışvurursan at buraya golgesınde serınleyek ben de bıraz slota sardım son zamanlar hıc bır pok atmıyor max 1k verdi
en ıyı oyun ne gene sweet gates oynuyoz arada balıkcıYok kasa veriyorum ben.. kurallar 200 kasa . Hedef 1k.. 400 sana .. 400 bana.. 200 konudan 2 kişiye dağıtım
ya ben kendı 1 2 sıtem var onlara atıp oynuyorum sartların varsa bılmıyorumBetcornerin %100 nakitini al slot için ben günlük aldım baya çektim.. bugün riks birimi %100 alımına engel atmış
Kral bizede bir kasalik şans açmaz mısın ?Yok kasa veriyorum ben.. kurallar 200 kasa . Hedef 1k.. 400 sana .. 400 bana.. 200 konudan 2 kişiye dağıtım
Sağlama alıyolar götüBetcornerin %100 nakitini al slot için ben günlük aldım baya çektim.. bugün riks birimi %100 alımına engel atmış
10.000 mesaj altı para vermıyorKral bizede bir kasalik şans açmaz mısın ?
Swet bonanzo veya swet bonanzo x Max. 7 betten şans açık.. çevrim çoksa 12 betten şans açık.. farm salen ıyı oyun ne gene sweet gates oynuyoz arada balıkcı
Harbimi. O zaman benim daha çok ekmek yemem lazım. 9500 mesaj sonra olmezsek kalırsak görüşürüz10.000 mesaj altı para vermıyor
Bende geç kalktım daha kahve içiyorum ayıkamadım
yok öyle bişey dost sen neysen oda o.Harbimi. O zaman benim daha çok ekmek yemem lazım. 9500 mesaj sonra olmezsek kalırsak görüşürüz
ben işten çıktım eve geçiyorm 😀Bende geç kalktım daha kahve içiyorum ayıkamadım