- 5,343
- 3,515
- 113
Estagfurullah dost sagolasin 😊
Estagfurullah dost sagolasin 😊
temiz hallettin kasayı 2 kupondaa. arkanda sitede var. müthiş bir gecee 😍 🍀Estagfurullah dost sagolasin 😊
devam edecek misin dostEstagfurullah dost sagolasin 😊
arkadaşlar @Editörbet Destek yanyatan gülme attı. bu olmayacak demek ki. kanaatkar olalım. böyle yaptı bakın 😆@Editörbet Destek şimdi takip eden herkese bi 500er lira ateşliyomuş. sırtıma dövmesini yaptırırım dövmesiniii
Dost iki mac yapmıştim biri geldi digeri daha baslamadi kupona bak bi istersen.devam edecek misin dost
agacım daha film başlamadı. reklamları izledik. otur büyük film dönüyorEsselaaa
Kardeş bitti çeyrek 25-15Dost iki mac yapmıştim biri geldi digeri daha baslamadi kupona bak bi istersen.
Tam iyi gidiyoruz derken bizi buluyor böyle aksilikler
o eğleniyor sende eğlenseneBeyler site temsilcisini sık boğaz etmeyin
dost geldi ya yanlışım mı var ilk çeyrek 25-15 bitti won dedik ya 😂Dost iki mac yapmıştim biri geldi digeri daha baslamadi kupona bak bi istersen.
Benim harbi selam okunuyoagacım daha film başlamadı. reklamları izledik. otur büyük film dönüyor
aga sen heycandan takip edememişsin geldi o maç geldiDost iki mac yapmıştim biri geldi digeri daha baslamadi kupona bak bi istersen.
Yani emek veriyorum buraya sonuçta ama benim de bir kurumsal bir firmayı iyi/kötü temsil etmeye çalışan bir emekçi olduğumu unutmadığınız sürece hiç bir sorun yok.o eğleniyor sende eğlensene
Neptunas maçından bahsediyorum.Kardeş bitti çeyrek 25-15
ooo sen şimdiden kurumsallaştın. gece bitmez böyle :/Yani emek veriyorum buraya sonuçta ama benim de bir kurumsal bir firmayı iyi/kötü temsil etmeye çalışan bir emekçi olduğumu unutmadığınız sürece hiç bir sorun yok.