- 12,712
- 14,881
- 113
Hayatımızın içinden geçtiler kardo 8 kupon tekten gitti kuponları görsen kafayı yersin hiç hatırlatma: ))Bugünün rolü yok mu kardo
Hayatımızın içinden geçtiler kardo 8 kupon tekten gitti kuponları görsen kafayı yersin hiç hatırlatma: ))Bugünün rolü yok mu kardo
Ne zaman birini ortak etsek bizi dolandırıyor . Aktif destekler hep tokatladı gitti. Yüzümüzü jara çıkarsınBu destek bizim kafadan gece muhabbetlerine ortak edelim @Editörbet Destek
Aynı ip’den üyeliğiniz tespit edildiği için deneme bonusu tanımlayamıyoruz. Dilerseniz yatırım sağlayarak EditörBetin avantajlı promosyolarından faydalanabilirsiniz.Deneme binusunuz varmı denesek
nerde durmayı düşünüyorsun dostArkadaslar bu arada 2. Kupon henüz sonuclanmadi.sonuclandigi zaman devam edecegimizden supheniz olmasin.
Boşver görmeyeyim tadımız kaçmasınHayatımızın içinden geçtiler kardo 8 kupon tekten gitti kuponları görsen kafayı yersin hiç hatırlatma: ))
Işıklardanerde durmayı düşünüyorsun dost
SonuçlanırArkadaslar bu arada 2. Kupon henüz sonuclanmadi.sonuclandigi zaman devam edecegimizden supheniz olmasin.
Hiç şüphem yok benim.Umarim cekim verir ve bu bonusu almaya hak kazanirim 😍😄
Aynı ip’den üyeliğiniz tespit edildiği için deneme bonusu tanımlayamıyoruz. Dilerseniz yatırım sağlayarak EditörBetin avantajlı promosyolarından faydalanabilirsiniz.
Siz değerli üyemiz için, yardımcı olmamı istediğiniz başka konu var mı?
—SOHBETİ KAPAT—
omg dost 🤔😶Işıklarda
Canın sıkılıyo galiba dost aç bi roll bol dağıtımlıHiç şüphem yok benim.
İşte onu dedik bizde Editör dostumuz deneme bonusuyla uğraştırmaz bizi direkt nakit ekler dedikFarklı IP'lerden de deneme bonusumuz yok ki.
Sana bi güzellik yapar @Editörbet DestekBoşver görmeyeyim tadımız kaçmasın
Bana yaparsa herkes dm sine akın eder . Ona var da bize niye yok diye. Küfür yemek istemem kardo gece geceSana bi güzellik yapar @Editörbet Destek
Mı dediler sanaAynı ip’den üyeliğiniz tespit edildiği için deneme bonusu tanımlayamıyoruz. Dilerseniz yatırım sağlayarak EditörBetin avantajlı promosyolarından faydalanabilirsiniz.
Siz değerli üyemiz için, yardımcı olmamı istediğiniz başka konu var mı?
—SOHBETİ KAPAT—
Doğru dion bedava oldumu ortalık 56Bana yaparsa herkes dm sine akın eder . Ona var da bize niye yok diye. Küfür yemek istemem kardo gece gece
O zaman sen 2 k nin zekâtını ver bakımBana yaparsa herkes dm sine akın eder . Ona var da bize niye yok diye. Küfür yemek istemem kardo gece gece
Yooo benim bonusla işim yok işe alcaklar beni prova yapıyorumMı dediler sana
Ha yine zorla eklemek isterse yine onun bileceği iş . Editörlük yapması değil buralardaDoğru dion bedava oldumu ortalık 56