- 12,712
- 14,881
- 113
Mevlâna der ki gell ne olursan gelAyıp ediyon dost bir gece ansızın gelebilirim
Ama parasız gelme : ))
Mevlâna der ki gell ne olursan gelAyıp ediyon dost bir gece ansızın gelebilirim
O gece bu gece mi dostAyıp ediyon dost bir gece ansızın gelebilirim
Kupon ID'si alt yapıya iletiliyor bu arada, birazdan açıklama gelecek.Sonuclanmayan ve betco dan kaldirilan mac,an itibariyla 1xbet sitesinde bitti gosteriyor.ne zaman sonuclanir bilmiyorum.daha uyanigim umarim hemen sonuclanir ve son adimda bitiririz.
Kral düşünce 🤟 saygılı adam baştacıYa ben patlama yapacamda şimdi ayıp olmasın @Marley15 dosta diye önce o yapsın dewamini biz getirelim
Destek şuan global guncellememi varKupon ID'si alt yapıya iletiliyor bu arada, birazdan açıklama gelecek.
Tam yaziyordum buradan size.cok tesekkurler.kupon sonucunu beklen arkadaslar da var cok iyi olur 😊Kupon ID'si alt yapıya iletiliyor bu arada, birazdan açıklama gelecek.
Kral yatırım yapsak şimdi 65 e 35 fix alamayiz değil miKupon ID'si alt yapıya iletiliyor bu arada, birazdan açıklama gelecek.
Alt yapıda yaniKupon ID'si alt yapıya iletiliyor bu arada, birazdan açıklama gelecek.
Ben siz yazmadan ön görüp aksiyon alabilirim.Tam yaziyordum buradan size.cok tesekkurler.kupon sonucunu beklen arkadaslar da var cok iyi olur 😊
Editörbet Fix Freebet yalnızca hafta sonu yatırımlarınız için geçerli. Editörbet Götür Bi' Mutluluk Freebeti alabilirsiniz ama minimum 100 TL yatırımlarınıza.Kral yatırım yapsak şimdi 65 e 35 fix alamayiz değil mi
Süpersiniz umarim alt yapı da aksiyon alır 😊Ben siz yazmadan ön görüp aksiyon alabilirim.
Yav alakası yok kupon idsi alıyor ama boş betco merkeze bakar bu işSüpersiniz umarim alt yapı da aksiyon alır 😊
Valla napalim el mahkum 😊Yav alakası yok kupon idsi alıyor ama boş betco merkeze bakar bu iş
Hikâye diyom sana bunlar zaman kazanma taktikleri senin parayı borsaya attılar şimdi yükseltiyorlar 🤣Valla napalim el mahkum 😊
Hadi bol bol şansAn itibari ile kupon sonuçlandı.devam ediyoruz.
Teşekkürker @Editörbet Destek
12_17Kalan cevrim 1320.Ekli dosyayı görüntüle 325357
12-20