- 187
- 421
- 63
11 biradan sonra paylaşım bu agalar .. idare edin maç avusturya norveç 2.5 üst oky ..
Yarasın yarasın11 biradan sonra paylaşım bu agalar .. idare edin maç avusturya norveç 2.5 üst oky ..
dk 56 won diyorumbu arada maç 1-1 bitecek gibi his var içimde aptala malum olurmuş ..😀
Geldi bil ama çevrim bitecek mi yani çekim yapabilecek misin dostbu arada maç 1-1 bitecek gibi his var içimde aptala malum olurmuş ..😀
Sen rahatta kalsana maç gelince planın ne devam edecek miyizbu arada maç 1-1 bitecek gibi his var içimde aptala malum olurmuş ..😀
Hayırlı olsun dağıtım yakışır o zamandk 56 won diyorum
Max 1 kupona biter çevrimiGeldi bil ama çevrim bitecek mi yani çekim yapabilecek misin dost
Ulan şu çevrimleri hiç sevmiyorum yaMax 1 kupona biter çevrimi
bilmiom kardeşim canlıya sordum onlarda bilmioGeldi bil ama çevrim bitecek mi yani çekim yapabilecek misin dost
Bol şanslar dost gelir bu 🙏
Kazanınca güzelUlan şu çevrimleri hiç sevmiyorum ya
Hahahahah reis iyi kafadasin valla afiyet olsun 😂😂bilmiom kardeşim canlıya sordum onlarda bilmio
Hadi gözün aydınpenaltı
Seçersin sen dostum sultanbet 15 dk da falan öderhe bu arada cewrim biterse kupon gelirse @Sultanbet Destek parayı hemen öderse cekiliş olur ..
O kadar kafan iyiyken kupon yapma dost11 biradan sonra paylaşım bu agalar .. idare edin maç avusturya norveç 2.5 üst oky ..